Billy weet het zeker; het is afgunst! ~ Utopia Gekte

8/20/2016

Billy weet het zeker; het is afgunst!

Dominique bijt graag.

De middag is inmiddels weer tot een einde gekomen en de avond kan van start gaan. Bas is samen met Dominique en Cemal de hele middag druk aan het werk geweest bij Vogel Village. Dominique en Cemal zagen we met de hogedruk in de weer. En Bas is met de waterval aan de gang gegaan. Eerst lagen er een paar grotere stenen op het zwarte zeil van de waterval. Nu ligt het helemaal bezaaid met witte grindstenen. Waarom dit gedaan is weet ik niet, maar het ziet er weer netjes uit. Misschien werkt het als een filter en krijgt het water van de vijver weer een beter kleurtje.

Billy en Jessie blijven het constant over de BV en de hele structuur van geld verdienen hebben. Aanstaande maandag gaat hier weer over gesproken worden in de groep. Volgens Billy voelen de andere bewoners alleen maar afgunst. Zij houdt daar zelf een naar gevoel aan over. Victoria mengt zich ook in een gesprek tussen die twee. Jessie snapt niet dat er dingen veranderd moeten worden om het veranderen. En dat terwijl het goed gaat. Wat Victoria betreft zit het anders. ''Fase 2 staat op jouw naam. En mensen willen iets doen waardoor hun eigen naam er op staat. Zeg ik je heel eerlijk, dat is waar mensen zich ook druk om maken. Wat hier vaak gebeurd, en dat is een stukje, als de camera's hier niet hingen was het een hele andere samenleving geweest. Mensen zoeken naar zichzelf, waar sta ik in de poll, hoe populair ben ik, ben ik ├╝berhaupt nog iemand of een karakter of personage in Utopia? Ik zeg het je eerlijk, dat zijn de dingen die hier onderliggend spelen. Maar dat zal nooit iemand uitspreken omdat ze bang zijn het niet te mogen zeggen. En als je echt eerlijk naar jezelf bent dan zeg je dat gewoon en ben je er trots op en mag dat ook. Als je doet alsof het er niet is dan voel je die onderliggende spanning en zul je altijd weerstand bieden naar de ander'', legt zij uit. Jessie zucht en vraagt zich af waarom het niet gegund is. Victoria zegt dat mensen hun eigen ego willen strelen. ''Dat ze even met hun bekkie in het kastje zijn geweest''.

En dan door met Dominique en Bas. Ik weet niet wat er aan de hand was, ik kwam spieken tijdens het einde van het gesprekje. Dominique beloofde er voortaan op te gaan letten. Maar wat? Enfin, daarna gingen ze samen stoeien 20 minuten lang of zo. Wat moet ik er van zeggen.. Ik heb mezelf beloofd om neutraal te schrijven over Dominique... Maar het is zo lastig. Ik heb echt een teiltje nodig als ik zie hoe zij op alle mogelijke negatieve manieren naar aandacht zoekt van Bas en de kijkers thuis.Hoe ze continue in de camera kijkt om te zien of ze nog wel in de schijnwerpers staat. Hoe ze Bas constant blijft bijten - zelfs in zijn hoofd - terwijl hij al een miljoen keer heeft gevraagd om dat niet te doen. Hoe ze blijft stoeien vlak naast de eend terwijl Bas meerdere keren zegt dat ze moet uitkijken. Hoe ze letterlijk bovenop zijn hoofd blijft liggen terwijl Bas aangeeft dat ze dit niet moet doen en het klaar is. Hoe ze extra hard om aandacht schreeuwt als er andere mensen in de buurt lopen die toekijken... En daar laat ik het maar bij. De zon schijnt, de diertjes zijn gelukkig en er is een streamlock gaande. Heerlijke start van de avond. :)


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.