Billy is zwanger! Maar van wie? ~ Utopia Gekte

8/15/2016

Billy is zwanger! Maar van wie?

Zwangerschapstest doen.

Billy heeft een zwangerschapstest binnen gekregen en licht Jessie in. Ze neemt hem mee naar het atelier en zegt dat ze misschien wel zwanger is en dat het onder hun moet blijven. Jessie ziet en hoort dat ze een zwangerschapstest heeft en weet niet zo goed wat hij moet zeggen.

"Ik durf niet te kijken, ik vind het eng", zegt Billy zenuwachtig. Zodra ze de uitslag ziet begint ze te huilen. "Nee, dat kan niet. Ik weet even niet wat ik moet doen. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik ben aan het shaken", snikt ze. "Zeg het maar tegen niemand in de loods", merkt Jessie snel op. Billy is het daar mee eens en samen besluiten ze voorlopig nog niks kenbaar te maken. De vraag is nu alleen hoe ver Billy al is en wie de vader is... Zou het Jessie zijn?

Dit bericht is in alle haast gepubliceerd. Lees hier meer info over de zwangerschap van Billy.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.