Billy: ''Ik wil niet met jou gedistantieerd worden''. ~ Utopia Gekte

8/05/2016

Billy: ''Ik wil niet met jou gedistantieerd worden''.

Utopia ontwaakt.

Goedemorgen en welkom bij een nieuwe dag vol Utopia! De 948e dag is voor Cemal vroeg begonnen. Hij schijnt zelfs al errrruug vroeg te zijn opgestaan omdat hij niet kon slapen. Met die extra tijd heeft hij wel nuttige dingen gedaan zoals het schrijven van post. Inmiddels is het alweer half negen 's ochtends en ligt nog zeker de helft van alle bewoners in hun warme bed. Cees, Billy, Jessie, Romy, Gert-Jan en Karin zijn in ieder geval wel wakker.

Billy en Jessie hebben in alle vroegte al lol met elkaar. Terwijl ze naar buiten lopen voor een sigaret zegt Billy: ''Ik wil niet met jou gedistantieerd worden''. Gedistantieerd? ''Geassocieerd'', zegt Jessie. Ja, dat is het woord waar ze naar op zoek was. :-) Ze hadden een 'grappig' gesprekje over de merchandise van Jessie. Zo zouden er weer 3 shirts verkocht zijn toen Billy zo'n shirt droeg. ''Er zijn nog veel mensen van het eerste jaar die mij nog steeds leuk vinden'', grapt Billy.

Waar anderen al vroeg kunnen grappen kan Cees al vroeg werken. Een beetje was hier, een beetje opruimen daar. Cees komt de dag zoals altijd wel door zonder zich een moment te vervelen. Wat vreemd dat andere bewoners soms wel last van verveling hebben... :-)

Rond kwart voor 9 komt het eerste bezoek van de dag al de poort door wandelen. Het zijn twee jongemannen van de Le Luifel aardappels. Na een lang verhaal over aardappels worden de aardappels dan eindelijk uitgeladen. In de gym staat de muziek weer keihard aan omdat Billy aan het sporten is. En de computer is bezet door Jessie. Er is dus weer volop bedrijvigheid op de vroege ochtend. Als dat niet veel goeds beloofd voor vandaag dan weet ik het ook niet meer. Ramona is om 13:00 in ieder geval weg. Zij gaat naar de bruiloft van een vriendin/nicht(?).3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.