Billy en Ruud samen in bad. ~ Utopia Gekte

8/07/2016

Billy en Ruud samen in bad.

Vriendschap of liefde?

Het Motopia evenement is alweer even afgelopen. Er is weinig omzet gemaakt, maar wel meer dan 1000 euro voor het goede doel opgehaald. En is er natuurlijk een kasverschil. Er verdwijnt altijd wel ergens geld, geen idee hoe ze het voor elkaar krijgen. Maar dit is allemaal niet zo interessant nu. Want Billy en Ruud zitten samen in bad!

Sinds vandaag trekken ze steeds vaker met elkaar op en nu zijn ze dus lekker samen aan het soppen. Het water is alleen wel erg warm dus beide Utopianen willen al snel weer uit bad. Het voelt voor Billy net alsof ze in een sauna zit. En ze vind het toch wel een beetje ongemakkelijk. ''Nee laat maar. Nee, laat maar'', zegt ze wanneer Ruud vraagt hoe dat komt. Ze roepen naar de loods of iemand twee handdoeken kan brengen. Ondertussen vullen ze het bad een beetje bij met kouder water. Billy begint zelfs een beetje duizelig te worden, dat is niet de bedoeling.

Terwijl Billy en Ruud lekker samen spartelen kijkt Jessie met pijn in zijn ogen toe. Ook hij lijkt niet veel van deze situatie te begrijpen en wandelt wat ongemakkelijk van hot naar her. Uiteindelijk besluit hij om met zijn pakje shag naar buiten te vertrekken. Er volgt een streamlock en daarna is Jessie niet meer te zien. In de badkamer gaat de koude kraan weer uit. Ze vinden het water wel oké nu. Veel gespreksstof is er verder niet... ''Sorry'', laat Billy weten. ''Omdat je me aanraakt'', vraagt Ruud verbaasd. En toen kwam er weer een streamlock... Ze vinden het niks aan om in bad te zitten. Ze noemen het zelfs een marteling. En toch blijven ze in stilte door spatteren...

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.