Utopia bewoners zwemmen weer in het geld. ~ Utopia Gekte

8/28/2016

Utopia bewoners zwemmen weer in het geld.

Grapje...

Het is alweer 8 uur 's avonds, de markt zit er op! De bezoekers moesten om 7 uur al de poort uit wandelen en momenteel wordt het terrein weer leeg gehaald. Hoewel de markt een fiasco dreigde te worden... Lijkt het er op dat het mooie weer en de bezoekers de bewoners wederom hebben gered van een faillissement. De merchandise vloog over de spreekwoordelijke toonbank, de frietjes waren zeer geliefd en de bar draaide overuren. De bewoners zwemmen weer in het geld! En in de muntjes... Alleen Le Luifel heeft al meer dan 1800 euro omzet gedraaid. Daar gaat wel weer 500 euro vanaf wat Anthony krijgt voor zijn bijdrage aan de markt. Dus het is eigenlijk vooral belangrijk om te weten hoeveel winst er ongeveer over blijft.

De bewoners zijn momenteel nog volop bezig met alles tellen. Niet elk product heeft goed gelopen. Van alle gemaakte broodjes zijn er nog 80 over. Dat is op zich ook niet zo gek. Deze broodjes lagen namelijk urenlang in een houten hokje te verpieteren en kostten ook nog eens 5 euro per stuk. Jacco had de pech om ook nog eens de hele dag daar te moeten staan op zijn verjaardag. Wat hij overigens wel netjes heeft gedaan voor zo ver ik heb kunnen zien. Gina liet al weten dat de bewoners de overgebleven broodjes nog op gaan eten vanavond.

Baas Beach heeft wel een record omzet gedraaid, al hebben we nog niet te horen gekregen hoeveel. En ook de streetwear collectie van Ramona deed het onwijs goed. Ramona en Romy springen een gat in de lucht, maar laten de kijkers nog even in spanning... Enfin, er is sowieso wel ''veel'' omzet gemaakt, maar de bewoners hebben nog veel meer dan veel nodig om in de plus te komen. Dat lijken ze met deze markt nog niet te halen. Maar niet getreurd, over twee weken is er weer een markt. En er komen nog genoeg andere evenementen aan zoals het 1000 dagen feest.

Om half negen 's avonds zien we Gina de 'vers gemaakte broodjes' uitdelen aan bezoekers die nog op het terrein zijn. ''Even onder de panini leggen, is super lekker'''. Cees noemt deze markt qua omzet de slechtste ooit. Terwijl anderen weer optimistisch zijn. We houden de spanning er nog even in!  0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.