Bed & Breakfast gast(en) kotsen in bed. ~ Utopia Gekte

8/27/2016

Bed & Breakfast gast(en) kotsen in bed.

Utopia ontwaakt.

Goedemorgen en welkom bij dag 970 van het Utopia experiment. Gisteren is er weer eens niks geschreven. Deels door de hitte, deels door de streamlocks die de regie er elke minuut in gooit en deels omdat het een dooie bedoening was of de zoveelste vegan ruzie. Er is een groot gebrek aan originele en interessante verhaallijntjes. Gisteravond is er wel nog het een en ander gebeurt wat we graag met je delen.

Neem bijvoorbeeld Billy en Jessie. Samen staan ze zoenend in het atelier en beide bewoners genieten daar intens van. Jessie had niet verwacht dat hij Billy zó leuk zou vinden. Hij is echt verliefd. Helemaal hoteldebotel! Ook voor Billy voelt het goed zo. Beide inwoners voelen dat ze zichzelf kunnen zijn bij elkaar. Jessie besluit dan ook dat hij zijn gevoelens voor Billy niet meer in gaat houden. Hij is verliefd en iedereen mag het weten.

Naast liefde was er ook iets met kotsende bezoekers. Door de vele streamlocks gisteravond was er weinig van te merken. Maar er waren bed & breakfast gasten die het wel erg bont hebben gemaakt gisteravond en nacht. Romy vertelt er zojuist meer over aan Billy en Jessie op het rokersbankje. De gasten werd tot vier keer toe vriendelijk verzocht om te gaan slapen. Dit weigerden zij keer op keer. Gina vroeg het uiteindelijk wat feller en liep daarna boos naar Cees toe. Hij hoefde geen taxi meer te bellen omdat de gasten nu wel eindelijk naar bed gingen. En ze hadden niet gespuugd. Althans... Dat dachten ze... De gasten hadden wel degelijk gekotst maar bedekten dit toen Gina langs kwam. Hoe het verder af is gelopen met de gasten is onbekend. Ze zijn in ieder geval niet meer op de streams geweest en een ontbijt hebben ze voor zover ik weet ook niet gekregen. Ze schijnt ook nog te hebben geplast in het cordwood huisje....

Cees heeft een briefje achtergelaten voor zijn medebewoners. Hij kon pas om 6 uur 's ochtends naar bed. En hij hoopt dat ze de Bed & Breakfast kwestie centraal bespreken als hij er ook bij is.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.