Bas zoekt nieuwe vriendjes voor de eend. ~ Utopia Gekte

8/02/2016

Bas zoekt nieuwe vriendjes voor de eend.

Face morgen ingeslapen?

Rond kwart voor 11 komt de dieren ambulance het terrein op rijden. Eend Duck gaat mee naar de opvang om afscheid te nemen van Face. Meneer geeft aan dat hij Duck zo snel mogelijk weer terug brengt. Binnen een half uur tot drie kwartier kan Duck al terug zijn. Dit ligt aan hoe lang het duurt voordat Face is ingeslapen. Face komt niet meer terug om in Utopia te worden begraven. Face gaan ze laten cremeren. Zodra de ambulance vertrokken is loopt Bas meteen naar binnen. Daar duikt hij achter de computer om op Marktplaats te zoeken naar nieuwe eenden.

Na een tijdje besluit Bas om de telefoon te pakken. Je zou denken dat hij belt voor nieuwe eenden, maar het blijkt gewoon het vogelhospitaal te zijn. Ze praten nog eens over Face en Duck. Nu blijkt dat de eenden vandaag de hele dag samen mogen zijn. En morgen gaan ze Face dan pas laten inslapen. Zowel Bas als het vogelhospitaal denken dat dit beter is.

Ook informeert Bas nog naar de kwakers die ze daar hebben. Die blijken alleen alweer weg te zijn omdat iemand het hok open had laten staan. Wel zijn er andere kwakers binnen gekomen. Bas hoopt namelijk dat Duck en de kwakers goed met elkaar overweg kunnen. Dan zou Bas de kwakers eventueel kunnen nemen om Duck gezelschap te houden. Meneer van het hospitaal gaat vandaag of morgen even kijken of Duck goed met de kwakers kan opschieten. Zo ja, dan mag Bas de kwakers hebben.

Verder is het opvallend dat Dominique niet bij Bas stond om hem te steunen. Ze liet Jessie nog weten niet bij het centraal te zijn als op dat moment Duck wordt opgehaald. Ze wilde haar vriend namelijk steunen. Maar toen het zo ver was besloot ze dat ze eerst nog moest douchen. En het centraal is nog niet eens begonnen. In plaats van dat Dominique Bas steunde toen Duck werd opgehaald stonden Ruud en Jessie bij hem. En nu is ze drukker met zichzelf opmaken dan met vragen hoe het met Bas gaat. Bas was er net wel nog voor Dominique toen zij in tranen was vanwege haar post. Terwijl Bas vlak daarvoor nog geconfronteerd werd met de mail van het vogelhospitaal.  
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.