Bas veroorzaakt een streamlock. ~ Utopia Gekte

8/05/2016

Bas veroorzaakt een streamlock.

Geen zin in herdenking.

De bewoners kunnen lekker eten, zij het ietwat aan de late kant. Maar dan heb je wel wat, het ziet er verrukkelijk uit. De sfeer tijdens het eten is alleen iets minder. Ruud vraagt even aan Bas en Dominique hoe het met ze gaat. Ze zeggen dat het wel goed gaat. Cees daarentegen had het even moeilijk eerder vandaag. Dit vanwege het overlijden van zijn zus precies 17 jaar geleden. Hij legt nogmaals uit dat hij daarom niet bij de herdenking van Face aanwezig was. Volgens Cees had Bas daar toch al niet veel behoefte aan. Ramona zegt vervolgens dat hij Bas geen woorden in de mond moet leggen. De reactie van Bas is vervolgens luid en duidelijk te horen...

 ''Jessie had van te voren al gevraagd of ik iets speciaals wilde doen, maar daar had ik niet zo'n zin in'', aldus Bas. Er komt meteen een streamlock. Op UtopiaTV schreven ze vanmiddag namelijk nog dat Bas er wel zin in had terwijl allang duidelijk was van niet. Het moest gewoon omdat ze televisie maken. Tja, het is een real life soap dus er moet wel een soap gemaakt worden. ''Ook wil Bas graag een herdenking houden voor Face'', schreven ze om precies te zijn.

Enfin, tijdens het eten moeten de bewoners kort naar buiten voor een groepsfoto. Er zijn namelijk nogal wat bezoekers die op de foto willen met de Utopianen. Bas blijft binnen zitten en geniet even van de rust. En het eten. Na zo'n 5 minuten komen de andere bewoners weer binnen en mogen ze zoeken welk bord eten van wie was. Dominique kruipt ditmaal met haar vinger in de navel van Bas in plaats van in zijn kontgaatje. Ze heeft haar eten al op.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.