Vijf vrienden van Bas op bezoek in Utopia. ~ Utopia Gekte

8/13/2016

Vijf vrienden van Bas op bezoek in Utopia.

Vijf op een rij.

Vandaag is een goede dag voor Bas want hij krijgt bezoek. Het is de allereerste keer dat hij bezoek krijgt van zijn vrienden in Utopia. En dat na 15(!) maanden. Maar liefst 5 vrienden lopen de poort door met een afgeplakte pet. Ze hebben onwijs veel cadeaus meegenomen voor hem, onder andere van zijn moeder. Zo heeft hij allerlei nieuwe kledingstukken en een vriendenboekje gekregen. Het is een Woezel en Pip vriendenboekje en zijn vrienden zijn allemaal mensen langs gegaan om het in te laten vullen. Zelfs een vriend die nu in Thailand zit staat er in. Het boekje zit vol humor waardoor Bas constant stuk gaat van het lachen. Zo zit er bijvoorbeeld een gebruikt kraslot in waarmee bas één gratis lot gewonnen heeft. Maarja... Waar kan Bas die nou inleveren? :-)

Terwijl Bas zich uitstekend vermaakt met zijn vrienden kijkt Dominique constant naar binnen toe. Ze lijkt weer niet helemaal in haar nopjes met alle aandacht voor Bas. Maar dat is slechts een aanname vanuit mijn kant. Wanneer Dominique langsloopt hoort ze Bas over Utopia Inside praten. Dat is het wekelijkse programma van Gert-Jan waar Dominique bij helpt. Wanneer Gert-Jan Utopia verlaat neemt zij het over. Bas vertelde zijn vrienden veel plannen en ideeën te hebben, met name voor Utopia Inside. Zijn vrienden vragen aan Dominique of ze dat niet leuk vind, dat ze samen zulke projecten doen. Nou, het antwoord wat er uit komt is alles behalve vriendelijk. ''Eindelijk is er iets van mij en dan moet Bas er weer overheen pissen'', aldus Dominique.

Wanneer Bas en zijn vrienden een sigaret gaan roken verdwijnen ze weer uit beeld. Bas was de eend vergeten mee te nemen dus hij rent nog snel terug naar de loods. Alle cadeaus die hij heeft gekregen zijn weer opgeruimd. Bas wilde het op tafel laten liggen, maar zijn vrienden hadden daar weinig vertrouwen in. Ondanks dat Bas ze op de camera's wees pakten ze de spullen weer netjes in voor Bas. En zo hoort het ook. Wat later zien we dat Bas momenteel een rondleiding geeft aan zijn vrienden. Ze lopen nu in het weiland.

In de keuken praat Dominique kort met Romy. Ze gaat zichzelf niet aandringen (Ze bedoelt denk ik opdringen) aan het bezoek van Bas. ''Als hij wil dat ik er bij kom zitten dan moet hij dat aangeven''. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.