B&B gast zoende Jessie vol op de mond. ~ Utopia Gekte

8/27/2016

B&B gast zoende Jessie vol op de mond.

Bijna centraal...

De bewoners praten nog veel door over de gasten van gisteravond. Het was super gezellig en leuk om met ze te praten volgens Jessie. Maar de alcohol heeft de boel flink verziekt. De gasten weigerden om naar bed te gaan, waren ladderzat, hebben gekotst en geplast in het cordwood huis. En blijkbaar heeft mevrouw ook een kus op de mond gegeven aan Jessie! Hij liep daarna in paniek naar Billy toe... De gast had al aangegeven Jessie erg leuk te vinden, maar hij nam het niet zo serieus. Voor het slapen gaan wilde ze nog een knuffel van Jessie. En op dat moment zoende ze hem vol op de mond. ''Ik ga straks in het centraal vertellen dat ik niet open sta voor partnerruil. Dan is dat voor eens en voor altijd duidelijk'', aldus Jessie. Billy sluit zich daar helemaal bij aan. ''Daar ben ik veel te preuts voor'', zegt Billy.

''Ik ben vandaag stront chagrijnig. Ik wil er gewoon niet bij betrokken zijn. Ik had niet het idee dat het zo serieus was, anders had ik het wel eerder gezegd. Ik verwacht niet dat mensen dat serieus vertellen hier met camera's en microfoons er bij. Ik dacht dat het een grapje was, maar het was dus geen grapje. Ze gaf me een zoen op mijn mond... Daarna.. Ja.. Ze had ook wel veel alcohol op''.

Uiteindelijk hebben de gasten toch niet in Utopia geslapen. Ze zijn met de taxi weer naar huis gebracht. Volgens Rowena kicken sommige gasten op de camera's. Jessie pakt een batterij voor Cees en gaat hem wakker maken. Cees had een briefje geschreven omdat hij graag bij het centraal is vanwege vannacht. Hij en Karin zijn namelijk verantwoordelijk voor de B&B. Het centraal is een korte briefing voor de markt en ze sluiten af met het B&B gebeuren. Vanwege alle streamlocks hebben wij weinig meegekregen van de avond en nacht. We moeten het daarom doen met wat de bewoners vandaag er nog over te zeggen hebben. Gisteren toen Barry met familie aan het hek stond voor Rowena was er ook een lange streamlock.

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.