Alles gaat kapot in Utopia. ~ Utopia Gekte

8/28/2016

Alles gaat kapot in Utopia.

Jacco gefeliciteerd!

Gisteravond is er nog lang doorgewerkt door onder andere Gina. Zij had behoorlijk wat aardappelen voor te bakken in Le Luifel vanwege de markt. Toch gaat er weer eens veel mis. Een afvoer is verstopt, een pomp werkt niet meer, de nieuwe frituurpan van 750 euro doet het niet of niet goed. Het is een gedoe daar in Utopia, alles gaat kapot en er komt geen einde aan. Toch is er ook leuk nieuws te melden want Jacco is vannacht jarig geworden! Hij krijgt felicitaties van de groep en Karin zegt hem een fijne aanwinst te vinden in de groep. ''Je bent een kanjer''!

Snel door met de huidige ochtend. Al vroeg moet iedereen opstaan om de markt verder voor te bereiden. Na enkele pogingen om de groep wakker te krijgen gaat de muziek aan. Pas dan vliegen de beentjes de lucht in en kunnen ze aan een nieuwe dag beginnen. Om precies te zijn de 971e dag van het Utopia experiment. Iedereen is lekker druk bezig. Zo zien we Rianne en Victoria om half tien 's ochtends de banken naar buiten tillen. ''Ik moet even rustig aan doen anders ga ik van mijn stokkie'', puft Victoria al snel. Achter de computer zien we Ramona zitten. Zij heeft zichzelf net meerdere keren achter elkaar gewogen en lijkt niet zo enthousiast met het resultaat. Of en hoeveel ze is afgevallen blijft dan ook achterwege.

Sinds net is het weer mogelijk om op je favoriete Utopia bewoner te stemmen. Bas stond 51 weken op nummer 1 tot Jessie hem vorige week van de troon stootte. Deze ochtend staat Jessie wederom ruim boven Bas. Rianne staat op de derde plek, terwijl ze naar mijn mening best een keer de toppositie verdient. Ik ben geen dictator dus ik zal niemand dwingen om (gratis en voor niets) op Rianne te stemmen via deze link. Gelukkig doen jullie dat massaal vrijwillig, toch? :-)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.