32.000 euro aan open facturen. ~ Utopia Gekte

8/29/2016

32.000 euro aan open facturen.

De belangrijkste punten van het centraal.

Het centraal is al een hele tijd afgelopen dus we gaan er in een sneltreinvaart doorheen. Er staat nog 32.000 euro aan facturen open wat betaalt dient te worden. In totaal staan de Utopia bewoners nu nog 14.000 euro in het rood. Onder andere door een asbest rekening van ruim 7000 euro. Ruud voelt zich enigszins schuldig en zegt geld te gaan verdienen. Al is hij van mening dat Billy al veel geld binnen brengt en hij heeft Billy terug gehaald dus in feite verdient Ruud veel geld. Snap je?

- Iedereen vertelt voor de zoveelste keer waarmee hij/zij geld gaat genereren.

- Billy en Dominique hebben moeite met elkaar. Billy gebruikt het atelier voor haar kunst en kleding. En Dominique gebruikt het sporadisch voor andere zaken en ze heeft het samen met Bas gebouwd. Dus ze gaat het atelier niet afstaan. Billy heeft haar eigen ruimte nodig anders kan ze niet in alle vrijheid werken. Zeker niet met spuitbussen. Tijdens en na het centraal hebben beide dames nog even apart gepraat en ze lijken er wel uit te komen. Billy mag het atelier voorlopig gebruiken om geld te verdienen.

- Rowena weet eind september pas wat haar nummer Gebed zonder end heeft opgebracht. Dat zal niet veel voorstellen, maar toch. Alle beetjes helpen...? En er komt nog een samenwerking met Thomas Berge aan. Al laat dat ook nog lang op zich wachten.

- Om nog meer geld te besparen stappen de bewoners over op filter koffie. Alleen gasten krijgen nog koffie uit de automaat. Cees - die er later bij komt - heeft daar maling aan. Hij neemt gewoon koffie uit de automaat en betaalt er wel voor. Alleen staan de bewoners zelfs dat niet toe.

- Bas en Dominique hebben in de pauze een woordenwisseling met elkaar. Bas vind het niet fijn dat Do het atelier heeft 'weggegeven' aan Billy. Do zegt haar atelier alweer terug te willen. Ze vind dat ze uit het atelier is gegooid omdat ze daar niet voor de BV werkt.

- Victoria vind het weer een gigantische kleuterklas en schaamt zich voor de groep. Ze noemt het te gĂȘnant voor woorden hoe ze met elkaar praten tijdens een centraal. Ze geeft de studioruimte aan Bas en Do die het atelier bij nader inzien dus toch niet afstaan. Ramona loopt boos weg en Rowena volgt haar. Rowena baalt dat haar studio nu is weggegeven. Bas en Dominique hebben hun zin door gedreven en gekregen, terwijl ze er nooit komen. Toestanden allemaal. Jessie noemt het de grote Bas en Do show.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.