24 uur vast in studio voor culturele lockdown. ~ Utopia Gekte

8/30/2016

24 uur vast in studio voor culturele lockdown.

Ruud verkoopt kleding.

In de studio is Ramona druk bezig met opruimen. Ze schuift wat meubels richting de muur om extra ruimte te creƫren. Vanmiddag gaan een aantal bewoners namelijk 24 uur lang in de studio verblijven. Ze noemen het een culturele lockdown. Rond 15:00 gaat het beginnen. Wie er allemaal 24 uur in de studio zullen verblijven is nog niet helemaal duidelijk. Gina en Cemal zijn in ieder geval de gastheer en gastvrouw. Gina gaf aan dat ze wel betere dingen te doen heeft. Desondanks besluit ze om Ramona te helpen. Er komen wat sigaretten en een boa. Als iemand gaat roken of plassen moet diegene de boa om doen. Het koelkastje van BaasBeach wordt leeggehaald zodat deze kan worden gevuld met eten en drinken. Tijdens de culturele lockdown moeten ze geloof ik 24 uur lang alleen maar bezig zijn met kunst.

Door met het beroemde blauwe rokersbankje. Iemand heeft een bod uitgebracht van €200,- op dat bankje. De bewoners lijken het bankje echter niet te willen verkopen. Dit terwijl ze in een crisis zitten en een nieuw bankje in elkaar knutselen zo gedaan is.

In de woonkamer doet Ruud een belletje. In eerste instantie krijgt hij de voicemail van Ilse. De tweede keer neemt zij wel op. Ze heeft gezocht naar kleding voor Ruud die hij kan verkopen in Utopia. Het zijn volgens Ilse supergave kledingstukken met het witte bont wat Ruud zelf ook heeft. Het zijn pakketten van 25 stuks met de maten medium tot drie keer XL. Prijzen bespreken ze niet telefonisch, dat gaan ze via de mail doen. Het is dus een kort telefonisch gesprekje. Maar we weten nu wel dat Ruud eindelijk geld gaat verdienen. Ook hij gaat binnenkort eigen kleding verkopen aan fans van Utopia.

Karin en Jacco staan bij het zwembad en lijken het water te testen. Die twee zijn onafscheidelijk geworden en kunnen het goed met elkaar vinden. Ze zeggen straks samen het zwembad in te gaan. Karin hoopt vandaag wel een paar uur te kunnen zonnen. ''Dat heb ik nog tegen Gina gezegd'', aldus Karin. De reden waarom online veel gespeculeerd wordt over Karin en Jacco is dit GIfje van vannacht. Inmiddels zijn Karin en Jacco weer binnen. Karin stoort Cemal en Romy midden tijdens een intiem moment... ''Ik zag gewoon zijn...'' horen we Karin nog zeggen voor de streamlock. Romy grapte dat ze werd aangerand.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.