Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

7/26/2016

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Jessie laat Dominique weer huilen.

Gezien de warmte en de rustige streams... Op het lawaai van de zaagmachine na dan... Doe ik het zelf ook maar rustig aan. :-) Ondanks dat is het wel weer tijd voor een kleine update. Is er nog wat gebeurd sinds het laatste bericht? Ja zeker, de bewoners hebben altijd wel interessante dingen te vertellen.

- We beginnen met Billy. Zij heeft het vandaag wel erg gezellig samen met Ruud. Het is mooi om te zien dat daar weer een fijne vriendschap uit kan ontstaan. Maar Billy is niet alleen met Ruud bezig, ook met haar kunst. Ze heeft dus spuitbussen ontvangen alleen kan ze zich niet zo goed concentreren buiten. Ze was druk bezig met een kunstwerk zonder succes. Wat ze in haar hoofd had zitten kwam niet op het doek terecht en daar baalde ze flink van. Daarom liet ze Ruud weten weer een stukje van het voormalig atelier te willen. Dit gaat ze binnenkort met Karin bespreken.

- De markt. Dominique en Benjamin zijn er toch wel een poosje mee bezig geweest weer. Samen hebben ze de indeling gemaakt en liepen ze het hele terrein rond. Ook kwam de bonus van Anthony ter sprake. Anthony is een organisator die heeft bijgedragen aan de uitverkoop van de markt. Hij krijgt zo'n 700 euro voor het werk dat hij heeft verricht. Samen met Benjamin kwamen ze nu geloof ik op een bonus uit waardoor het totaal om 1500 euro gaat.

- Rowena en Cemal. Cemal zit erg in zijn maag met iets. Het schijnt met familie en post te maken te hebben. Hij voelt zich geen goede vriend, vermoedelijk omdat hij te lang niet heeft geschreven. Of te lang niks van zich heeft laten horen? Rowena geeft hem een aardige peptalk en een knuffel. Hij moet niet zo streng voor zichzelf zijn. Ze vind Cemal veel te lief en gevoelig. Hij beaamt dat. Vanavond gaan ze samen achter de computer zitten om post te schrijven. Rowena moet zelf namelijk ook nog post schrijven en op de bus doen.

(Update: Cemal heeft twee goede vriendinnen nooit verteld dat hij Utopia in ging. En mensen buiten de poorten vragen zich af of hij nog wel een stelletje is met Romy)

- Dominique is vandaag wederom in tranen. En wederom is het Jessie die hier voor heeft gezorgd. Hij had kritiek op Dominique en haar relatie met Bas. Ze zou teveel aan hem plakken. Later licht Bas ook Ramona in over de kwestie. Dominique zelf is dan al een tijdje nergens te bekennen. Vermoedelijk is ze 'achter' aan het kletsen. Bas loopt uiteindelijk naar Jessie toe om met hem te praten. Hij vraagt of hij vind dat ze een ongezonde relatie hebben. Jessie beaamt dat. Hij vind dat Bas en Dominique niet op één level zitten. Er vinden weer streamlocks plaats en Jessie moet naar de zenderkamer komen. Bas moppert dat iedereen relatiecoach is terwijl ze zelf ook falen met relaties. Om 19:30 is Do alweer een tijdje terug. Met een glimlach op haar gezicht. Wel licht Bas haar nog even in over zijn onderonsje met Jessie. ''Jessie heeft zijn excuses aangeboden aan mij'', aldus Bas. Hij noemt Jessie een onzeker mannetje omdat hij niet met hem er over heeft gepraat.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.