Vermoeiende discussies in Utopia. ~ Utopia Gekte

7/30/2016

Vermoeiende discussies in Utopia.

Bord en muntjes.

Goedemiddag! We zijn weer een aantal uren verder sinds ons laatste bericht. Dus je zou denken dat er weinig bijzonders gebeurt in Utopia momenteel. Die conclusie kun je op zich wel trekken. Het is niet zo dat er niets gebeurt, alleen wat er gebeurt is simpelweg te kinderachtig voor woorden. We moeten al uren luisteren naar kleine discussies en ruzies over bepaalde onbelangrijke dingen. Laten we beginnen bij het eerste grote drama.

Rianne heeft een prachtig houten bord gemaakt waar 'Rondleidingen' op staat met de tijdstippen waarop Cees rondleidingen gaat geven morgen. Deze heeft zij op een bepaalde plek bij het zwembad in de buurt gezet. Cees, Bas en Dominique zijn zich er allemaal mee gaan bemoeien. De een vind die plek beter, de ander weer een andere plek en ga zo maar door. Paniek, ellende, ruzie, discussie en gemopper. Waar o waar moet dat bord nou toch staan? Uiteindelijk bleef het bord geloof ik op dezelfde plek. En zo niet dan staat het bord nu 1 of 2 meter verderop.

Dan het volgende enorme drama. Muntjes en contant geld bij Le Luifel. Overal worden alleen muntjes toegestaan, behalve bij Le Luifel. Gina en Benjamin vinden het gewoon fijner werken dat klanten ook contant af kunnen rekenen. Als klanten muntjes tekort komen moeten ze weer helemaal naar voren lopen om te pinnen voor extra muntjes. Dat willen ze de klanten niet aan doen. Het gaat prima zoals het nu gaat. Jessie heeft er echter grote problemen mee. Hij vind het veel praktischer als ze overal met muntjes werken. Niet alleen omdat het sneller zou gaan, maar ook omdat ze dan meer omzet maken. Hij denkt namelijk dat bezoekers die nog een of twee muntjes over hebben die uitgeven voordat ze weer gaan. Jessie gaat met veel bewoners het gesprek aan over deze kwestie. Zo ook met Victoria. Zij begrijpt de argumenten van Jessie wel. Echter vind ze ook dat zij niet in Le Luifel hoeven te staan en te werken. Dus als Gina en Benjamin het zo prettiger vinden dan moeten ze het zo laten. Benjamin dreigde de tent zelfs te sluiten als bezoekers niet meer met geld mogen betalen. En Gina schreeuwde voor de streamers dat ze gewoon met geld mogen blijven betalen.

Al met al is het interessanter om te kijken naar hoe Ruud de fles geeft aan Bender. Dus bij deze een hartverwarmende foto. Het is alleen wel een beetje vreemd dat Ruud de leuter van Bender aanraakt wanneer hij zegt dat hij een kleine leuter heeft... Nog meer vermoeiende ruzies horen? Er is ook een video:


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.