Ruud waarschuwt Jessie en Billy in de B&B. ~ Utopia Gekte

7/31/2016

Ruud waarschuwt Jessie en Billy in de B&B.

Roddels in de nacht.

''Hey... Ze liggen in het cordwood hé. Bil en Jessie. Ik denk dat ze gewoon.. Ik zou wel regelen dat ze niet liggen te batsen daar. Ik heb het al gezegd toen die nog helemaal leeg was'', zegt Ruud tegen Karin. Zij vind dat iedereen een eigen verantwoordelijkheid heeft. Ze kan er best naar toe gaan lopen, maar dat is tegen haar principes. ''Als ze het doen, doen ze het toch. Ik kan wel tegen Jessie zeggen van luister...'' Ruud onderbreekt haar. Hij zegt het ook wel te willen doen dus hij stapt er meteen naar toe. Jessie en Billy liggen nietsvermoedend te kletsen met elkaar met de lampen nog aan. Ze lachen. En dan komt Ruud...

''Jullie weten dat er niet gene*kt wordt in een B&B hé'', vraagt hij. ''Nou Ruud, hou alsjeblieft op'', zegt Billy. Jessie blijft rustig en zegt het inderdaad te weten. Beide bewoners kunnen er gelukkig om lachen. Ook in de slaapkamer word er lang en uitgebreid gesproken over het tweetal. Karin, Romy, Ramona en Cemal hebben het allemaal over Billy en Jessie. Als Billy langs loopt wachten ze even met praten om vervolgens op fluistertoon verder te praten, maar als Jessie langs loopt besluiten ze hem er even bij te roepen. Ze zijn namelijk allemaal nieuwsgierig of die twee samen gaan slapen vanavond of niet. Dit zou niet het geval zijn volgens Jessie en hij loopt weer weg om Billy in te lichten, die ondertussen netjes in haar eigen bed in de loods is gaan liggen. Wel kreeg Jessie van Cemal nog de tip om zich niet te laten gebruiken door Billy. 

Billy denkt dat het beter is om niet meer samen het cordwood in te gaan. Ook zit ze met de opmerking van Cemal in haar maag. Ze vind het niet leuk dat hij zoiets heeft gezegd. ''Ik weet zeker dat het oprecht is tussen ons''.

In de andere slaapkamer denken ze daar heel anders over. Cemal herhaalt daar wat hij heeft gezegd en Karin is het met hem eens. Ze denken allemaal dat er geen liefde in het spel zit, ook al is Jessie misschien wel verliefd. Volgens Romy en Cemal is hij nou eenmaal snel verliefd op iemand. Cemal vreest dat Jessie diep geraakt zal zijn wanneer Billy zijn hart breekt. Ramona denkt dat Billy een publieksstem kan verwachten.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.