Ruud is keihard tegen Billy. ~ Utopia Gekte

7/29/2016

Ruud is keihard tegen Billy.

Korte ruzie.

De hele dag staat vooralsnog in het teken van de korte liefdesperikelen van Jessie en Billy. Iedereen heeft het er over en veel mensen voelen zich betrokken in dit verhaal. Alle ogen zijn nu gericht op Billy en Ruud. Ze waren net bezig om weer een vriendschap op te bouwen en dan gebeurt dit. Nadat Ruud zich een tijdje afzijdig heeft gehouden van Billy zoekt hij haar toch even op. Hij beschuldigd Billy er van dat ze in de slachtofferrol kruipt. Ook maakt hij een keiharde opmerking richting haar: ''Waar is je eigenwaarde man?! Je laat je godverdomme toch niet nemen op de wc!''

Dit schiet bij Billy in het verkeerde keelgat waardoor zij kortstondig ontploft. ''Heb je je televisie momentje weer gehad Ruud?! Het draait niet om jou! Ga weg joh, ik heb hier helemaal geen zin in. Showmaster''. Ruud zegt dat ze geen steek veranderd is en loopt weg. Billy moppert nog even door. Ruud komt nog even terug voor een bedreiging: ''Zorg dat Jessie zich niet meer met ons bemoeit. Dat is een waarschuwing''.

Als Ruud weer uit beeld is verdwenen komen de tranen bij Billy. Gelukkig is Jessie in de buurt om haar frustraties aan te horen. Ook geeft hij haar een knuffel. En hij hoopt dat ze die vreselijke legging uit trekt. We zijn inmiddels uren verder en de grote Ruud, Billy, Jessie en Rowena show gaat ongehinderd door. Jessie heeft onderhand bij elke bewoner hetzelfde verhaal tot in detail uitgelegd.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.