Ruud en Billy halen herinneringen op. ~ Utopia Gekte

7/26/2016

Ruud en Billy halen herinneringen op.

Ruud tilt Koningin Billy op.

Er is van alles met Rowena aan de hand momenteel. Alleen doet de regie er alles aan om het buiten beeld te houden. Ze moet blijkbaar erg vaak naar de zenderkamer komen vandaag. Zo vaak dat het ook andere bewoners begint op te vallen. Rowena is het zelf ook een beetje zat. ''Het lijkt wel alsof je problemen hebt'', merkte Gina bijvoorbeeld al op. En wanneer Jessie aan Rowena vraagt of ze het nog wel trekt gooit de regie er een streamlock in. Erg vaag dus... Wie weet meer info zodra Rowena zelf haar zegje doet.

Verder valt op dat Ruud en Billy het laatste half uur erg met elkaar bezig zijn. Ruud heeft Billy in die tijd zelfs tweemaal opgetild. De eerste keer zat Billy buiten en liep Ruud langs. Hij was nieuwsgierig hoe het met Billy en haar spuitbussen gaat. Toen ze dit wilde laten zien sprong ze op Ruud die haar moest opvangen. Vervolgens tilt hij Billy - die deed alsof ze een koningin was - helemaal naar de spuitbussen toe. Niet veel later hangt Billy alweer tegen Ruud aan in de woonkamer, waar Rowena bij zit. Ook daar tilt Ruud haar weer op, tot hij stikt in een hap pindakaas. Uiteindelijk loopt Billy weer naar Ruud toe. Ditmaal met haar paspoort in de handen. Op dat moment komt er een streamlock en daarna zijn ze niet meer in beeld.

We krijgen Bas te zien die in stilte achter de laptop zit. Op de andere stream lopen Dominique en Benjamin samen over het terrein. Samen met hem heeft ze de indeling van de kramen voor de markt gemaakt. Ze lopen een rondje om alles dubbel te controleren.

Zodra Billy en Ruud weer te zien zijn praten ze over het eerste jaar Utopia. Romy en Rowena - die samen liggen te kroelen op de bank - luisteren met interesse mee. Het verbaast Ruud dat de akker nog steeds 'een bak ellende' is. Billy begint over de aardappelenziekte die ze hadden waardoor alle dagen werk waren weggegooid. Ook oppert ze om een leuke zitplek van de akker te maken. ''Met een cabana'', grapt Ruud, refererend naar oud bewoonster Andrea. ''En diazepammetjes'', zegt Billy lachend. Ruud zou het eerste jaar Utopia nooit meer over willen doen en Billy is het daar mee eens. Ze vinden de huidige banken veel lekkerder zitten dan de boomstammen en lelijke rode banken die ze eerst hadden.

Er volgen weer een aantal streamlocks. Cemal heeft blijkbaar met Jessie gepraat. Hij ligt te relaxen op de schommelstoel. ''Ik ga even omkleden. Als er iets is moet je het zeggen hé'', laat Cemal weten. Het gesprek is dus alweer afgelopen. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.