Rowena over Billy: ''Ze maakt het kapot''. ~ Utopia Gekte

7/29/2016

Rowena over Billy: ''Ze maakt het kapot''.

Ruud is erg teleurgesteld.

Terwijl het centraal gaande is zijn Ruud en Rowena te vinden in de keuken. Ruud raakt voorlopig niet uitgepraat over wat er vannacht allemaal heeft plaatsgevonden. In eerste instantie dachten we dat Jessie en Billy alleen gezoend hadden. Maar door Ruud weten we dat er tijdens de urenlange streamlock vannacht nog veel meer is gebeurd. Hij weet niet meer of het wel verstandig is geweest om haar terug te halen naar Utopia.

Ruud: ''Het heeft ook veel positieve kanten, snap je wat ik bedoel? Dit is natuurlijk geniaal dit. Qua liefde, het raakt mij niet. Maar als je dan komt, nadat ik je heb teruggehaald om je te zien veranderen...''

''Dit is precies hetzelfde wat er gebeurde toen buiten. Ze maakt het kapot, dat is wat ze doet'', aldus Rowena. Volgens Ruud maakt ze het op die manier makkelijker voor zichzelf. ''Ik wil de naam niet noemen, maar dit heeft een naam'', zegt Ruud met als gevolg een streamlock. Hij vreest dat ze straks weer instort en dan verschrikkelijk spijt heeft. ''Pas zat ze nog te janken omdat ze mij terug wil. Ze gaat mij nooit terug krijgen. Er was al geen kans meer. Ik vind het gewoon respectloos. Ik heb haar niet terug gehaald zodat ze na zes dagen kan n*uken op de wc''.

Billy komt na het centraal even langs omdat ze met Ruud wil praten. Hij ziet dat nog even niet zitten. ''Als het mij uit komt''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.