Romy twijfelt om Cemal te dumpen. ~ Utopia Gekte

7/28/2016

Romy twijfelt om Cemal te dumpen.

''Romy moet de volwassene zijn''.

''Ik heb met Cemal gekletst gisteravond in bed. Hij begint meestal en dan vraag ik wat er is. Gisteren was hij weer onzeker. Zegt hij dat ik hem helemaal geen blik had gegeven en geen kusjes. Toen ging ik nadenken, want ik ben wel eerlijk. Dus.. Toen zei ik ja, ik denk dat ik dat in mijn onderbewustzijn doe. Ik heb ook niet het gevoel dat we nog een relatie hebben. Het is een beetje weg. Als ik heel eerlijk ben naar mijzelf toe...'', laat Romy weten. Cemal heeft ook gezegd dat familie buiten Utopia ook vragen of ze nog wel een relatie hebben. Volgens Romy is Cemal heel erg veranderd sinds hij terug is uit Turkije.

''Ik ben voor mijn gevoel veel verder ook al schelen we maar anderhalf jaar. Het zit wel goed, maar sinds hij terug is is het niet meer zoals in het begin. Ik weet niet, het is gewoon meer dat ik val op hele lieve jongens. Maar wel op zekere jongens. Waarvan ik weet waar ik aan toe ben. Hij is nog heel erg zoekende en jong. Dan kan ik wel tegen mijzelf blijven liegen. Het is niet zo dat het gevoel weg is, maar het zijn wel dingen die spelen'', legt Romy verder uit. Ook Rowena ziet dat het niet meer zo close is als dat het was. Dat komt volgens haar ook omdat ze 24/7 samen zijn. ''Alles gaat snel, je bent verliefd, het is leuk, je bent constant samen en je doet alles. En dan moet je over een paar maanden maar eens zien hoe het dan gaat''.

''Hier kun je niet om elkaar heen. En dan ga je letten op dingen'', zegt Romy. Het is wat Rowena betreft zeker dat ze van elkaar houden. Alleen moet Romy zichzelf wel gaan afvragen of de relatie haar Utopia nog wel verrijkt. Dat is volgens Romy niet het geval. ''Hij zei gisteren ook dat hij er een break in wilde gooien. Ik heb ook het gevoel dat zijn groei wordt belemmerd door mij. Hij zei ook best wel idolaat te zijn van mij. Pas als hij zich op zichzelf gaat focussen dan kan hij volwassen worden. Hij focust te veel op mij en of we ooit gaan trouwen of kinderen krijgen. Als hij mij zegt dat ik hem vandaag nog geen kus heb gegeven dan krijg ik het gevoel dat ik dat moet doen''.

Rowena merkt op dat Cemal haar nooit zal verlaten. ''Dus jij moet hierin de volwassene zijn'', aldus Rowena. Romy weet niet zo goed wat ze moet doen. Hij verrijkt haar leven nog wel in heel veel opzichten. Maar het voelt steeds meer als een vriendschap. Het is heel lastig voor Romy. Cemal is echt haar maatje, maar als ze alles bij elkaar op gaat tellen weet ze niet wat ze met hem aan moet. ''Hij word met de dag onzekerder. Hij zegt ook altijd achter mij aan te blijven gaan als ik het uit maak. Dat noem ik idolaat, hoe lief het ook is''. Romy is er nog niet helemaal over uit. Ze wil er niet radicaal een punt achter gaan zetten, ook al zijn er weinig andere oplossingen. Ze gaat nog even goed met Cemal kletsen. Rowena stuurt aan op een breuk.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.