Romy spreekt Dominique aan na centraal. ~ Utopia Gekte

7/25/2016

Romy spreekt Dominique aan na centraal.

Wel of geen welness?

Terwijl Jessie na het centraal zijn ongenoegen blijft uiten over Dominique doet Bas even een belletje. Hij informeert naar hoe het nou gaat met zijn eend. Het schijnt al wel weer wat beter te gaan, maar ze wil nog wel een foto maken en daar de resultaten van afwachten. Bas wil de eend zo snel mogelijk terug hebben, maar hij zal dus nog even geduld moeten hebben. ''We laten het je echt meteen weten als er nieuws is'', vertelt mevrouw. Het gesprek komt daarmee alweer tot een einde.

Binnen in de loods zitten Ruud, Billy en Cees rondom de banken waar zojuist een centraal was. Jessie loopt de loods in en vind het wel grappig. De mensen die niet bij het centraal waren zitten daar nu bij elkaar. Billy geeft aan dat ze het centraal gewoon niet trekt. En Cees maakt ondertussen foto's van de troep die iedereen achter heeft gelaten. Jessie begint voor de zoveelste keer over de bonus en hoe hij daar in staat. Eerst geld verdienen, daarna kijken of er ruimte is voor een bonus. ''Hoeveel mensen wisten dat Anthony 10% van de kaartverkoop krijgt? En ook nog een bonus dat natte vinger werk gaat worden? Mocht dit zo door gaan, dan ga ik ook op vakantie. Naar Ibiza'', besluit hij. Ruud en Billy hoeven geen bonus.

Al met al zijn er weinig tevreden bewoners over na het langdradige centraal. Als klap op de vuurpijl praten Ramona en Romy ook nog even na. Zij zijn er niet blij mee dat hun visagie en nagels worden ondergesneeuwd. Romy roept Do niet veel later nog even apart. Ze vertelt dat ze het helemaal gaan afschaffen. ''Ik heb nog nooit een markt meegemaakt die helemaal vol zit. En ik ben vast helemaal naar de tyfus daarna. Nu zetten wij het uit eigen initiatief aan de kant. En na 19:00 ga ik de welness niet meer trekken. Ik loop gewoon vast even naar je toe en dan is het transparant'', aldus Romy. Do legt nogmaals uit dat ze het best kunnen doen, behalve als ze ergens anders nodig zijn. Maar Ramona en Romy hebben besloten om het maar te laten. De markt zelf is al werk genoeg. Dominique doet nog haar best om het ze toch tijdens de markt te laten doen. Alleen is het volgens Romy toch teveel werk naast de merchandise.

Snap jij het nog? Eerst worden Romy en Ramona boos omdat ze niet tijdens de markt hun welness mogen doen. En nu willen Romy en Ramona de welness niet meer doen tijdens de markt omdat het teveel werk is. :-)

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.