Romy roept Cemal voor een gesprek. ~ Utopia Gekte

7/24/2016

Romy roept Cemal voor een gesprek.

Loopt dit met een sisser af?

''Cemal, kan je even mee komen? Waar maak je je toch zo druk om?! Echt waar, ik snap er helemaal niks van'', zucht Romy. ''Eindelijk'', moppert Cemal terwijl hij achter haar aan loopt. Ze gaan dus praten en lopen samen naar buiten. Romy legt uit dat ze verdrietig was en door iemand achterna werd gelopen. En daarna had ze klanten dus ze kon het niet delen met Cemal. ''Dat kan niet op zo'n moment. En ik hoor dan net verhalen over of je niet weet dat wij wel verder moeten gaan. Waar maak je je zo druk om? Er is niks aan de hand en een dag later kan je weer helemaal omslaan. Dan ben je dus niet eerlijk tegen mij. Hoe kan dat? Ik vroeg nog aan jou of ik je had gekwetst en jij zei van niet. En nu voel je je wel gekwetst'', zegt Romy verbouwereerd. Cemal maakt zich zorgen over wat uitspraken van Romy. Zij geeft op haar beurt een uitleg over hoe ze dat precies bedoelde. ''En dat bedoelde ik zo min mogelijk kwetsend over te laten komen. Maar dat ging over ons twee, niet over jou alleen. Soms heb ik het gevoel, wat ik als voorbeeld nam, wanneer ik een serieus gesprek heb, dan weet ik niet of ik dat op een bepaald level ook met jou kan hebben. Ik ben heel eerlijk. En dan is het vervelend als ik bij het rokersbankje kom en van alles moet horen'', moppert Romy. Ze vind dat Cemal nu dingen creƫert en hier een groot ding van maakt terwijl dat niet nodig is. Hij moet de dingen in zijn hoofd los laten. ''Iedere keer moet ik jou er van overtuigen dat het goed gaat. Je moet het loslaten schat, ik kan dit niet duizend keer op een dag zeggen''.

Cemal begrijpt het, maar geeft wel aan dat hij haar afstandig vind de afgelopen week. Daardoor gaat dit door zijn hoofd spoken. Romy weet niet wat ze er aan moet doen. Zij vind - zoals al zo vaak aangegeven - dat alles gewoon goed gaat. ''Ik hou heel veel van jou, maar ik mis gewoon iets'', aldus Cemal. In dat geeft Romy hem wel weer gelijk. Alleen weet ze dus niet wat ze daar aan moet doen. Ze gaan het er vanavond nog eens even over hebben... Toch praten ze nog even door tijdens een sigaret. Alles lijkt alweer koek en ei te zijn. Cemal zegt zo ontzettend onzeker te zijn en Romy herhaalt nog eens hoeveel ze van hem houdt. Ze gaan zelfs samen een biertje drinken bij Baas Beach!

Wat vind jij dat ze moeten doen? Uit elkaar of de problemen oplossen?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.