Romy in tranen en bezoek Jessie. ~ Utopia Gekte

7/24/2016

Romy in tranen en bezoek Jessie.

Familie is trots op Jessie.

Tussen de streamlocks door is er momenteel van alles aan de hand. Op de ene stream is Romy namelijk aan het huilen. En op de andere stream komt het bezoek van Jessie binnen rijden. Benjamin heeft momenteel ook al bezoek in Utopia. ''Meisje je doet het zo goed. Ik ben zo blij dat je er bent. Ik snap het wel, ik mis mama ook'', laat Rowena weten. Ze hoopt dat Romy voortaan gewoon naar haar toe komt als ze haar hart moet luchten. Eerder vanmiddag liet Romy ook al weten dat ze een beetje baalt. Zij moet namelijk nog drie maanden wachten tot ze familiebezoek krijgt. Na een kort gesprekje gaan beide dames weer hun eigen weg. Romy heeft haar tranen even de vrije loop laten gaan en kan er hopelijk weer even tegenaan. We hoorden Rowena iets zeggen over dat het een groeiproces is en dat ze er zelf ook middenin zit. Verder is het een beetje onduidelijk waar Romy momenteel mee zit, behalve heimwee. Snel door naar het bezoek van Jessie.

''Ga slippen dan, dan weet hij gelijk dat jij het bent. Niet zo haaaaaaard'', horen we een vrouw zeggen. Ze zit in de auto die binnen komt rijden. Zodra de auto stil staat valt ze meteen in de armen van Jessie. Ze is erg emotioneel en zegt opgelucht te zijn dat ze hem eindelijk weer kan zien. ''Godverdomme wat zie je er goed uit pik. Hoe is het pikkie'', vraagt een ander. Jessie krijgt het ene na het andere compliment en iedereen is trots op hem. Terwijl het rondom het bezoek erg gezellig is zien we op de andere stream Ruud weer in beeld. Hij staat zoals gewoonlijk uitgebreid naar zichzelf te kijken in de spiegel.

Het bezoek van Jessie gaat samen met hem buiten aan de picknicktafel zitten. Jessie wil naar binnen lopen om de taart aan te snijden, maar Cees steekt daar een stokje voor. ''Ga jij maar lekker met je familie aan tafel zitten, ik verzorg dit wel.'' Dankzij dit aardige gebaar van Cees kan Jessie gezellig verder kletsen met zijn familie. Ze hebben ongetwijfeld veel te vertellen aan elkaar.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.