Ramona twijfelt aan coaching van Rianne. ~ Utopia Gekte

7/25/2016

Ramona twijfelt aan coaching van Rianne.

Arjuna komt weer langs.

De middag suddert door in Utopia. De een plottert, de ander schildert... En weer een ander belt even met Arjuna. Daarmee bedoelen we natuurlijk Ramona. Zij heeft eerder deze middag al een gesprek gehad met sport en voedingscoach Rianne. Ze maakt zich namelijk een beetje zorgen over de aanpak van Rianne. Zowel Arjuna als Ramona geven aan dat ze een eetprobleem heeft. En een streng dieet gaat om die reden ook niet werken. ''Als jij een boterham wil eten dan moet dat gewoon kunnen'', geeft Arjuna aan. Het is ook lastig dat ze nu van twee verschillende personen verschillende verhalen krijgt te horen. Daarom spreken ze af dat Arjuna binnenkort even langs komt in Utopia. Waarschijnlijk kan hij donderdag al komen alleen moet hij dat nog even checken. Ramona raakt een beetje in paniek en krijgt de zenuwen van dit gedoe. Hopelijk is dat binnenkort opgelost wanneer Arjuna op bezoek is geweest. ''Arjuna is echt boos. Wat moet ik nu doen dan'', vraagt Ramona na het telefoongesprek aan Jessie. Arjuna is helemaal niet boos, maar dat ter zijde. Jessie geeft aan naar Arjuna te luisteren ook al is Jessie zelf wel een voorstander van voedingsschema's.

Voor we het weten is Ramona alweer uit beeld verdwenen. En ligt Jessie op de behandeltafel bij masseuse Karin. Op de andere stream zien we dat zowel Dominique als Benjamin een computer bezet houden. En ook zijn de dozen vol boodschappen weer binnen. In de keuken duikt Ramona weer op. Ze praat meteen met Gina over wat Rianne van plan is en dat Arjuna het er niet mee eens is. ''Ik mocht geen brood meer eten. Ik moet het er met haar over gaan hebben. Dit is onzin, dat zei Arjuna ook''.

Niet veel later loopt Ramona direct op Rianne af. ''Ik moest net even Arjuna bellen om te vragen wanneer hij kwam. Maar we moeten denk ik even kletsen met zijn drie├źn. Je helpt me enorm en ik waardeer dat, maar ik raak in paniek. Arjuna vind het ook niet zo chill. Ik raak er van in paniek. Hij komt sowieso, misschien is het goed als je er bij zit. Dat dieet heeft hij mij niet geleerd en daarom is hij het er niet helemaal mee eens'', aldus Ramona. Rianne vind het een prima plan. ''Het is makkelijker als hij eerst even inziet wat er op papier staat. Het is geen dieet maar een inzicht in voedzame voedingsstoffen. Het zijn alternatieven zodat je een keus hebt wanneer je weer voor een moeilijk moment staat en om je zoveel mogelijk energie te geven''.   
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.