Ramona heeft alleen natte dromen in Utopia. ~ Utopia Gekte

7/29/2016

Ramona heeft alleen natte dromen in Utopia.

Billy en Jessie praten nogmaals.

Het leven in Utopia gaat gewoon door ondanks alle verstoorde onderlinge verhoudingen. De een is aan het klussen met de zaagmachine en boormachine. En de ander haalt spuitbussen en verf tevoorschijn om haar creativiteit weer de vrije loop te laten gaan. Ook komt de leverancier van etenswaren het terrein op rijden. In de woonkamer zit Ruud op de bank. Ook andere bewoners als Ramona zitten er bij. En Jessie, al was dat van korte duur. En zodra Jessie uit beeld is hebben Ramona en Ruud het al meteen even over hem.

''Ik heb weleens een natte droom gehad hier. Dat heb ik nooit gehad hier buiten ook al had ik een half jaar geen seks'', laat Ramona weten. ''Je kan altijd naar Jessie toe gaan, die doet het gratis'', reageert Ruud. ''Hij voelt zich nu natuurlijk het mannetje, dat snap je wel'', aldus Ramona. Ruud denkt van niet, hij gaat er van uit dat zowel Jessie als Ruud voor lul staan. ''Maar vooral Billy natuurlijk'', vult hij verder aan. Rowena gilt ondertussen vanaf de vide dat ze nog steeds woest is omdat zij niet op nummer 1 staat bij Ruud.

Jessie en Billy lopen maar samen naar buiten toe, even weg van die gekkigheid. Hij vertelt nogmaals blij te zijn dat ook Billy er achter staat dat ze los van elkaar verder gaan. ''Laten we afspreken dat we gewoon niet meer gaan drinken'', zegt Billy lachend. ''Er is vrij weinig aan te doen. Ik moet ergens beginnen'', zegt ze. Jessie benadrukt voor de zoveelste keer dat Billy het goed moet maken met Ruud. Billy zegt dat wel te gaan doen alleen vandaag even niet. Ruud heeft er simpelweg geen behoefte aan nu.

''Als ik het anders had aangepakt had hij het niet erg gevonden. Maar dit gaat helemaal de verkeerde kant op'', lacht Billy. Ze heeft niet geslapen en alleen maar liggen denken. Volgens Jessie hebben ze allebei nog wel een schijntje verstand omdat ze er samen een punt achter zetten.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.