Post voor Karin en Gina. ~ Utopia Gekte

7/27/2016

Post voor Karin en Gina.

Goedemorgen Utopia.

De ochtend sukkelt weer langzaam voorbij in Utopia zonder veel bijzonderheden. Tot diep in de nacht waren er bewoners wakker, dus sommigen komen weer laat uit bed. Gina was echter opvallend vroeg wakker en al snel bleek waarom. Zij krijgt vandaag post, net als Karin. Zoals meestal hebben de dames een glimlach tijdens het lezen van de post. Gina heeft maar liefst 16 enveloppen dus zij is wel even zoet. ''I love you mama'', roept ze tussen het lezen door.

Buiten de post om is er ook ruimte voor sport. Momenteel zijn Jessie en Billy in de gym te vinden. Ook Ramona lijkt inmiddels op weg te zijn naar de gym om verder te gaan met haar afvalmissie. Romy is de vierde die wel in is voor een sessie zweten. Ruud is rond kwart over tien met Bender bezig geweest. Hij geeft de kleine stier de fles, ietwat aan de late kant.

In de slaapkamer is Dominique bij Karin te vinden. Iemand is trots op Karin, maar heeft het er wel moeilijk mee. Waarschijnlijk gaat het om de dochter van Karin. Ook Benjamin en Rianne komen polshoogte nemen bij Karin en nemen enkele brieven door. Karin is heel blij met de post die zij heeft gekregen van vele personen. Volgende week ontvangt ze haar bezoek al, dus lang hoeft ze haar familie niet meer te missen. Ik zeg goedemorgen en welkom bij een nieuwe dag Utopia. De 939e dag is weer in volle gang, we gaan meemaken wat vandaag ons weer zal brengen.

Dochter van Karin: ''Ik mis je wel, maar jij moet nog even daar blijven. Wij redden ons wel. Ik kan niet wachten tot ik je weer even kan zien en vast kan pakken. Je liefste dochter''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.