Over een week start de verkiezingsstrijd. ~ Utopia Gekte

7/30/2016

Over een week start de verkiezingsstrijd.

Nominaties Utopia.

Met Utopia Gekte heb je nooit een agenda nodig, want wij brengen je elke dag op de hoogte van wat er gebeurt in de wondere wereld van Utopia. Zo ook tijdens de naderende verkiezingsstrijd en de  nominaties. Over zeven dagen barst het hele circus weer los, beginnende met de aankondiging van de drie potentiële nieuwe bewoners. Maar wat gebeurt er nou precies op welke dag? Geen paniek, hier een duidelijk, kort en krachtig overzicht:

Zaterdag 6 augustus 2016. De bekendmaking van drie potentiële nieuwe bewoners. Stemmen kan tot in de avond van dinsdag 9 augustus.

Maandag 8 augustus 2016. Op deze dag hebben we 24 uur de tijd om massaal te nomineren op alle bewoners.

Dinsdag 9 augustus 2016. De op één na spannendste dag van de maand. De bewoners moeten zichzelf gaan nomineren.

Op woensdag 10 augustus 2016 maken de twee potentiële nieuwe bewoners met de meeste stemmen hun entree in Utopia. 

Zondag 14 augustus 2016. De pioniers van Utopia bepalen welke van de twee tijdelijke visumhouders het terrein weer moet verlaten. De ander krijgt een paspoort en is vanaf dat moment officieel inwoner van Utopia.

Maandag 15 augustus 2016. De spannendste dag van de maand. Welke genomineerde bewoner moet abrupt een einde maken aan zijn/haar Utopia avontuur? De nieuwe bewoner bepaalt wie van de genomineerden per direct naar huis moet.

Speculeren? Laat alvast weten welke bewoners volgens jou genomineerd gaan worden.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.