Opstaan, post, sport en ontbijt. ~ Utopia Gekte

7/25/2016

Opstaan, post, sport en ontbijt.

Pokémon Go.

Goedemorgen en welkom in een nieuwe dag in de wondere wereld van Utopia. Het land waar de gekte zo nu en dan plaats maakt voor liefde, plezier en geldproblemen. Deze ochtend - alweer de 937e - gaat vooralsnog rustig van start. Het is op het moment van schrijven 10 uur 's ochtends en er is nog niet veel bijzonders gebeurt. Bas heeft in ieder geval post gekregen en daar was hij uiteraard blij mee. Verder hebben enkele bewoners ook al gesport. We zagen onder andere Jessie, Gert-Jan en Gina in de gym zweten. In de keuken vond net wel een klein interessant gesprekje plaats. Cees, Bas en Ruud stonden daar. En Cees merkte op dat Ruud weinig bij Billy in de buurt is. Dat vind hij raar omdat Ruud juist degene is die haar graag terug wilde halen naar Utopia. Zowel Bas als Ruud moeten er een beetje om lachen omdat Cees zijn waarneming gewoon niet klopt. ''Ik dacht dat jij alles zag'', laat Bas weten. ''Ik heb gisteren nog heel lang op de schommelstoel met haar gepraat'', vult Ruud aan.

Na een streamlock komt Billy toevallig de keuken in wandelen. Samen met Ruud gaan ze een rustdagje houden. Beide bewoners zijn een beetje klaar met het slapen in de loods. Verder hebben ook Ramona en Romy inmiddels gesport. En we hoorden Bas een opmerking maken over mobiele telefoons op het terrein. Het blijkt dus dat er op 28 juli een uitzondering wordt gemaakt. Iedereen kan die donderdag namelijk Pokémon vangen op het terrein van Utopia. Een uur lang is het toegestaan om je mobiele telefoon mee te nemen naar het terrein vanwege de hype rondom Pokémon Go.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.