Liveblog: De Utopiaanse toeter gaat weer af. ~ Utopia Gekte

7/30/2016

Liveblog: De Utopiaanse toeter gaat weer af.

Tijd voor een centraal.

''Morgen gaan we money verdienen, moneeeey'', horen we Rowena roepen. Dit vlak nadat er weer eens op de toeter is gedrukt. We zagen al steeds meer bewoners op de banken zitten dus er zat een centraal aan te komen. Dominique lag al helemaal uitgeteld op de bank vanwege het harde werk vandaag en de stress die daar bij kwam kijken. Bas vrolijkte haar wat op door een halve striptease te geven op de bank. Victoria wil dan ook iedereen eerst een compliment geven voor het harde werk van de afgelopen dagen. Cemal: ''Even een applausje voor Do''.

- Dominique geeft even wat veranderingen door qua bezetting van wie waar staat morgen. Het gaat te snel om alles mee te typen. Morgen zien we vanzelf wel wie waar staat.
- De picknicktafels en prullenbakken moeten morgen nog overal worden neer gezet.
- Rianne zegt dat de vochtige toiletdoekjes zorgen voor verstoppingen in het toilet. Er schijnt ook een hele wc-houder te zijn doorgespoeld.
-Er komen nog allerlei boodschappen aan met drank, wc-papier enzovoorts.
- Ruud maakt zich een beetje zorgen voor morgen. Hij moet de hele dag bij de munten staan. Dat hij moet werken vind hij niet erg, maar het kost hem erg veel moeite om de hele dag met alle bezoekers te praten. En bij de munten kom je echt iedereen tegen. ''Bij de merchandise kon ik af en toe een stapje achteruit doen. Nu komen mensen heel dichtbij. Dat trek ik niet. Als ik even geen mensen om me heen wil dan wil ik gewoon weg. En bij de munten kan ik niet even weglopen''. Er volgt een lange streamlock. Ruud kan waarschijnlijk afwisselen met andere mensen. ''Ik moet me gewoon af en toe terug trekken, ik kan niet goed tegen veel mensen tegelijkertijd om mij heen''.
- Ze spreken gezamenlijk af morgen om 09:30 nog even bij elkaar te komen.
- Ramona vind ook dat ze hard hebben gewerkt en dat Dominique het goed heeft georganiseerd. Toch heeft ze ook ergernissen. ''Laat de organisatie over aan iemand die dat heel goed doet. Ga de volgende keer gewoon helpen met waar je wel nodig bent'', zegt ze tegen Jessie. Ze vind dat hij zich teveel met Dominique en de organisatie heeft zitten bemoeien. ''Je bent zo aan het wijzen naar iedereen. Je bent hartstikke leuk, maar zakelijk super irritant. Ook met dat wijzen en nu weer die houding. Focus je op de dingen waar je wel nodig bent. Ik heb jou ook al vier keer gevraagd iets op te ruimen, is ook nog niet gedaan''.
- Jessie begint weer over de gemaakte afspraak met Romy en Ramona. Dat zij alleen tijdens de after party behandelingen zouden geven en er vanmiddag toch een tafel voor hen is neergezet. Hij maakt zich er helemaal druk over, als enige van de hele groep. Ramona herhaalt nog een keer waar zij zich aan stoort bij Jessie. En Dominique krijgt nogmaals een compliment. ''Jij moet niet met vingertjes wijzen'', zegt ze nogmaals tegen Jessie.
- Dominique: ''Wat schadelijk is is hoe jij jezelf hebt opgesteld over de afspraak die gewijzigd is. Je had ook gewoon kunnen helpen! Het merendeel heb je discussies lopen voeren in plaats van zitten helpen. Dat vind ik jammer. Jessie, ben een beetje meer flexibel. Dan ben je een stuk leuker!''
- Gert-Jan doet een poging om de bewoners duidelijk te maken dat ze moeten opruimen. Er is weinig interesse om zijn verhaal aan te horen.
- Benjamin zegt morgen al heel vroeg met Le Luifel bezig te zijn, dus hij helpt liever niet ook nog met sjouwen van tafels en prullenbakken. Bas wil zo direct al een picknicktafel sjouwen, dat scheelt alvast iets.
- Morgen om half 9 's ochtends gaat de muziek in de loods aan. En daarmee is het centraal alweer tot een einde gekomen. Ik ben nu al reuze benieuwd naar morgen en hoe de dag gaat verlopen. Veel succes Utopianen!  

Dit bericht krijgt nog updates tot het centraal is afgelopen.  Reageer gerust mee in de reacties, super gezellig! Een accountje aanmaken is zo gepiept. En je mening over de bewoners en de gebeurtenissen in Utopia is van harte welkom.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.