Karin en Rianne gunnen het Ramona heel erg. ~ Utopia Gekte

7/27/2016

Karin en Rianne gunnen het Ramona heel erg.

De motivatie behouden.

Zodra Rianne en Karin zijn uitgepraat over de post veranderen ze van onderwerp. Het gaat nu over Ramona en het afvallen. Karin legt uit dat Ramona helemaal in de stress raakte toen iedereen zich met haar ging bemoeien. En op zulke momenten zou Ramona volgens Karin sneller naar eten vluchten. Rianne sluit zich daar bij aan, maar zegt ook op de goede weg te zijn met Ramona. De motivatie is weer helemaal terug en morgen komt Arjuna ook nog langs. Dan kunnen ze met zijn drie├źn gaan zitten om het verdere traject te bespreken. Rianne weet zeker dat het goed komt als ze nu vol blijft houden. ''Ik steun haar met heel mijn hart en ik wil echt.. Ohh.. Ik gun het haar zo erg dat zij zich vrij voelt. Dat ze zo trots op zichzelf kan zijn. Dat gun ik haar echt heel erg. Dat zou ik zo mooi vinden'', aldus Rianne. ''Jaa, en dat heeft ze ook echt verdient'', vult Karin verder aan.

Het is inmiddels bijna 11 uur 's ochtends en Ramona is nog steeds flink aan het sporten. Het zweet valt als een waterval van haar lichaam naar beneden, dus dat is goed. Ook Romy, Jessie en Billy zijn nog altijd in de gym te vinden.

Cees is inmiddels druk in zijn hoofd bezig met de gasten van vanavond. Er komen namelijk eters naar Utopia. Omdat het zulk lekker weer is overlegt hij met Rianne en Karin. Kunnen de gasten niet beter buiten eten? Na een lang overleg zijn ze het er zeker weten mee eens. Alleen wel een beetje uit de buurt van de eet plek van de andere bewoners, anders gaat het te druk worden volgens Cees. Het drietal loopt samen het terrein over en zoekt naar een geschikte plek. Cees weet zelfs rekening te houden met waar de zon ondergaat voor de beste Utopia ervaring. Is dat service of is dat service? 1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.