Jessie overweegt om te stoppen met de boekhouding. ~ Utopia Gekte

7/25/2016

Jessie overweegt om te stoppen met de boekhouding.

Dominique en Jessie in gesprek.

De dag is al bijna voorbij en toch zit Jessie nog altijd met het centraal in zijn hoofd. Ditmaal zit hij buiten met Gert-Jan en wat andere bewoners. Hij legt nogmaals het verhaal uit, terwijl iedereen er gewoon bij zat. ''Als dit zo doorgaat maak ik kwartaal 2 af en dan stop ik met de boekhouding. Dan word je gewoon op je positie niet serieus genomen. Dan doe ik het eigenlijk alleen omdat ik de enige ben die het kan'', moppert Jessie. Het gesprek gaat automatisch over op andere dingen wanneer meer bewoners er bij komen staan. De hele avond verloopt al rustig in huize Utopia. Er is gegeten van de andijvie en cordon bleu. Veel bewoners hebben lekker gesport in de gym. En Ruud heeft uitgebreid geknuffeld met stier Bender. Zelfs alle troep en afwas werkt onder andere Victoria nu weg. En Gert-Jan heeft zich kunnen uitleven door auto's te poetsen. Rianne is weer verder gegaan met de horeca tafel die buiten staat.

En dan... Schakelt de regie opeens over naar andere bewoners. Jessie en Dominique zijn al even in gesprek! Helaas hebben we het dus niet vanaf het begin kunnen volgen. ''In het kader van transparantie vertel ik eigenlijk altijd alles. Het is toch logisch dat alles wat ik doe op dit moment naar eend Face gaat'', vraagt Do verbaasd. Jessie vraagt waarom ze altijd in discussies komen met elkaar. ''Geen idee, ik heb geen zin meer in discussies met jou. Laten we ze niet meer hebben'', aldus Dominique. Ze vind dat Jessie deze 'oorlog' is gestart vandaag door die opmerking vlak voor de groepsfoto vanmiddag. En dat vind ze heel kwalijk. Uiteindelijk staat Jessie na een stilte op en loopt hij weg zonder nog iets te zeggen. Ze hebben geen ruzie meer, maar zijn ook geen beste vrienden. Zelfs een excuus of een goedmaakknuffeltje zit er vooralsnog niet in...

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.