Jessie is helemaal klaar met Bas en Dominique. ~ Utopia Gekte

7/30/2016

Jessie is helemaal klaar met Bas en Dominique.

 Wat is er met Jessie?

Er moeten wat kramen verplaatst worden en Dominique vraagt aan Jessie of hij even kan helpen. Ze hebben nog iemand nodig dus Jessie commandeert Do om Bas op te halen. Dit doet zij dan ook direct. ''Of is Bas weer niet van plan om mee te helpen en alleen toe te kijken'', fluistert Jessie wanneer Dominique onderweg is naar Bas.Het valt op dat Jessie heel vaak zulk soort dingen fluistert over medebewoners. Zonder ooit naar diegene toe te lopen om het daadwerkelijk hardop in zijn/haar gezicht te zeggen. Buiten dat om werkt Bas al de hele dag minstens net zo hard als de rest. Jessie is zelf meer bezig met anderen commanderen, veel vragen stellen en idee├źn opperen. Met een bakje koffie in zijn rechterhand. Hebben we ook aardbeien Bas? Mag ik ook een plakje kaas? Komt Peter? Waar ligt de hamer? En ga zo maar door. ''We raken zoveel gereedschap kwijt hier, ongelooflijk'', fluistert hij weer tegen zichzelf zodra hij weg loopt. Hij neemt nog een goede slok koffie.

Hij voert uiteindelijk nog steeds weinig uit bij de kramen. Tot Bas weer in de buurt komt: ''Bas, kom je ook even helpen?'' Zo gezegd, zo gedaan. Enkele kraampjes zijn iets verplaatst. Wanneer Jessie zijn intelligentie moet gebruiken komt hij wel weer goed van pas. Dominique ziet namelijk even niet meer hoe ze alle kraampjes moet indelen. Er zijn weer aanpassingen gedaan en ze komt er niet meer uit. Jessie weet het allemaal wel in elkaar te puzzelen en loopt meteen naar voren zodat ze alles goed kunnen zetten. Dominique en Bas blijven echter nog even zitten tot grote irritatie bij Jessie. Hij begint weer tegen zichzelf te fluisteren: ''Nou, luister. Als je daar blijft zitten dan zoek je het ook maar uit hoor. Ik kom verdomme naar je toe om je mee te helpen. Ze is gewoon helemaal in paniek om niets''. Hij gaat naar het toilet en rookt daarna een peuk met Billy. Daar vertelt hij haar dat er paniek is om helemaal niks.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.