Jessie en Cees willen ingrijpen voordat het uit de hand loopt ~ Utopia Gekte

7/28/2016

Jessie en Cees willen ingrijpen voordat het uit de hand loopt

Een stuurloos schip.

Eerder deze middag was kort op de streams te zien dat er een klein groepje mensen het terrein op kwam met een mobiel in hun handen. Normaal mogen bezoekers hun telefoon niet meenemen het terrein op, maar vanwege het Pokémon go evenement dit keer wel. Billy is op datzelfde moment voor de merchandise shop creatief bezig met het maken van schilderijen en onderbreekt haar creatieve proces heel even om één van de bezoekers te begroeten. Deze dame had ze al een lange tijd niet gezien. Over de Pokémon Go bezoekers kunnen we verder weinig melden omdat de regie ons daarvan niks laat zien op de streams. Sommige bewoners hoorden we vragen hoe het spel werkt, maar dat is dan ook alles.

Later vandaag schijnt er toch nog een centraal te komen. Steeds meer bewoners uiten hun ongenoegen over de gang van zaken over allerlei onderwerpen. Zo hebben Jessie en Cees bijvoorbeeld hun zorgen aan elkaar geuit. Jessie denkt dat de bewoners geen idee hebben van wat er op ze af komt nu er een uitverkochte markt is. Omdat er vanaf morgen geknald moet worden vind Jessie het centraal extra belangrijk. Cees vind dat Jessie het voortouw moet nemen en daarom gaat hij vanmiddag toch op de toeter drukken. Jessie zegt dit al te hebben voorspeld, dat Utopia een stuurloos schip aan het worden is. Het beloofd dus een lang en spannend centraal te worden waarin de gemoederen weer eens hoog kunnen oplopen. 

Als Ruud binnen een kijkje neemt krijgt hij van Gert-Jan te horen dat er een mail binnen is gekomen over twee kippen. De dame die de mail geschreven heeft had ooit twee kippen naar Utopia gebracht en heeft er ook al eerder naar geïnformeerd. Ze is benieuwd hoe het met de kippen gaat, maar heeft er nooit wat op terug gehoord. Nu Ruud weer in Utopia zit dacht ze ik mail nog maar eens, misschien weet hij er nog van. Het zou gaan om twee kleine zwart witte kippen. Ruud herinnert het zich nog wel een klein beetje, maar weet niet meer precies om welke kippen het gaat. Hij zegt straks te gaan kijken en een mailtje terug te gaan sturen.

Ook had Ruud kort een gesprekje met onder andere Jessie. Dit ging vooral over Bas en zijn kans op de titel 'Utopiaan van het jaar'. Hij denkt dat veel bewoners op Bas gaan stemmen omdat hij vorig jaar tweede is geworden. Jessie heeft daar zo zijn bedenkingen bij. Hij denkt eerder dat Gina veel stemmen van de bewoners gaat krijgen. Ook aan de nominaties heeft Ruud al gedacht. Gisteren liet hij al weten dat Rianne al zijn stemmen kan verwachten. Ook die van Billy gaan naar Rianne als we Ruud mogen geloven.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.