Is iemand aan het liegen of stelen? ~ Utopia Gekte

7/30/2016

Is iemand aan het liegen of stelen?

Heeft Do wel of geen zakgeld?

De hele dag hebben Jessie en Dominique al onderlinge irritaties. De ene keer heeft Jessie een punt en de andere keer is het Dominique die de spijker op zijn kop slaat. Ook na het centraal - waarin ze wederom ruzie hadden - is er weer iets met Dominique aan de hand. En Jessie heeft zo zijn twijfels...

Wat is er nou aan de hand? Dominique zou graag een bikini willen kopen. Echter heeft zij naar eigen zeggen een gebrek aan geld. Ze beweert geloof ik zelfs helemaal geen zakgeld meer te hebben. En daarom hoopt ze van de BV een bikini te kunnen krijgen. Jessie bespreekt de situatie met Gert-Jan en beticht Dominique daarin van liegen. Volgens zijn controle heeft Dominique gewoon nog zakgeld. 40 euro zelfs en dat moet voldoende zijn voor een bikini. Hij besluit om de kluis vanaf maandag op slot te doen en niet meer te openen.

Ondanks de waarschuwing van Gert-Jan besluit Jessie om toch op Dominique af te stappen. Gert-Jan benadrukte dat alle ogen al op Jessie zijn gericht, maar hij vind het niet erg om 'dan maar de boosdoener te zijn'. Na een half uur en een bezoekje aan de zenderkamer heeft Jessie nog altijd niet met Dominique gepraat. Wel hebben Bas en Cees ook al enige trammelant met elkaar. Cees zal waarschijnlijk nog boos zijn op Bas vanwege het rondleidingsbord die Rianne heeft gemaakt. Daardoor is hij extra streng tegen Bas tijdens het opruimen en schoonmaken van de keuken. Ondanks dat het een beetje stroef verloopt is Bas wel al de hele tijd flink aan de poets. Nou ja.. Hij was net even weg tot grote ergernis van Cees: ''Ik doe het niet meer. Ik sta hier in mijn eentje te poetsen en Bas is hem weer gesmeerd''.

Denk jij dat Dominique de boel bewust flasht? Of weet ze niet beter dan dat ze geen zakgeld heeft? Reageer gerust mee in de reacties, super gezellig! Een accountje aanmaken is zo gepiept. En je mening over de bewoners en de gebeurtenissen in Utopia is van harte welkom. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.