Hoe doorstaat Jessie de test van Billy? ~ Utopia Gekte

7/28/2016

Hoe doorstaat Jessie de test van Billy?

Werk aan de winkel.

Zoals je net hebt kunnen lezen moet Jessie een voetbal test van Billy ondergaan. Ze heeft wat dingen klaargezet en zet Jessie meteen aan het werk. ''Ik ga even uitleggen wat je moet doen. Ik wil sowieso je balaanname zien. De ballen zijn wel een beetje zacht. Ik wil eerst wel eventjes hier midden op het plein jou zien hooghouden. En zo lang mogelijk'', aldus Billy. Hij begint meteen met hooghouden en stelt Billy niet teleur. Ook de balaanname doet hij beter dan Billy had verwacht. Het parcours met de pionnen gaat niet zo goed, maar niet omdat Jessie niet kan voetballen. Billy heeft de pionnen te dicht bij elkaar gezet. Ze is niet de beroerdste dus ze geeft Jessie een eerlijke kans door ze verder uit elkaar te zetten.

Hoewel Jessie het er goed van af brengt, merkt hij wel dat zijn conditie niet best is. Ook krijgt hij al snel last van zijn benen. ''Er is nog werk aan de winkel'', laat Billy weten. Ook het schieten in een emmer vanaf een afstandje gaat niet zo goed. Wel weet hij de buik van Billy te raken zodra zij de emmer schuin naar voren richt. De laatste oefening is de bal vanaf een afstandje via de deur de loods in te schieten. De eerste gaat mis, maar de tweede is een rake treffer. ''Kijken of ik vanaf daar de tap open kan schieten, dan gaat Benjamin er onder hangen'', grapt Jessie.

Benjamin van de brommer afschieten is een wat minder veilig idee volgens Jessie. De bal vliegt één keer vlak langs zijn hoofd. Het valt Benjamin niks tegen. ''Het zit in je'', is zijn conclusie. Ook Billy ziet wel mogelijkheden. Jessie zelf is er ook heilig van overtuigt dat hij prof voetballer kan worden. Hij hoopt voor zijn verjaardag een voetbal te kunnen kopen dankzij geld van de bewoners. Voor nu moet hij het doen met een trofee.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.