''Gisteren was een gekke dag, maar ik ben er weer''. ~ Utopia Gekte

7/30/2016

''Gisteren was een gekke dag, maar ik ben er weer''.

Utopia ontwaakt.

Goedemorgen en welkom bij alweer de 942e dag van het Utopia avontuur. Vannacht hebben alle bewoners braaf geslapen zonder in duo's het invalidentoilet te gebruiken. Wat dat betreft kunnen we het vandaag hopelijk weer over hele andere dingen hebben. ''Gisteren was een gekke dag, maar ik ben er weer. Ik ben er gewoon. Nieuwe dag, nieuwe kansen, in Utopia. Ik voel me wel beter, het was even een reality check in een reality show. Spiegel'', vertelt Billy aan Rowena. Ze gaat vandaag weer volop kunst maken. En dat is hard nodig ook, want morgen is de uitverkochte markt. Je weet maar nooit hoeveel kunstwerken verkocht gaan worden dus het is tijd om een flinke voorraad op te bouwen.

Ook andere bewoners zijn deze morgen al vroeg bezig. Gina is alweer bezig met handarbeid. Volgens mij is ze sieraden in elkaar aan het zetten. Gisteren heeft ze ook al de hele dag veel werk verricht ter voorbereiding van de markt. Achter de computer zijn onder andere Jessie, Bas en Dominique te vinden. Cemal maakt een ontbijt klaar in de keuken.

Veel andere bewoners liggen om kwart voor tien nog in bed. Waarschijnlijk proberen ze zoveel mogelijk rust te pakken vanwege morgen. Het gaat een hele lange dag worden omdat er na de markt ook nog een after party is.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.