Gaat Gert-Jan Utopia verlaten? ~ Utopia Gekte

7/31/2016

Gaat Gert-Jan Utopia verlaten?

Cees en Jessie ventileren.

De avond voor de markt. Het is bijna half elf ´s avonds geweest en Cees loopt nog even naar buiten samen met Jessie. Laatstgenoemde heeft nog veel dingen te bespreken na zo'n turbulente dag. Om te beginnen het hele verhaal rondom de stier die in de loods had geplast. Over dat onderwerp zijn beide heren het helemaal met elkaar eens; dat had niet mogen gebeuren door de stier nooit binnen te laten. Als het aan komt op de vele discussies die Jessie gisteren uitlokte heeft Cees wel een andere mening. ''De gemaakte afspraak deed niemand kwaad dus je had het op dit moment beter kunnen laten rusten''. Het gaat hier over dat Romy en Ramona toch nog behandelingen gaan geven overdag tijdens de markt.

Bijna alle bewoners komen wel voorbij en overal valt wel iets over te zeggen. Maar bij Gert-Jan begint het pas echt reuze interessant te worden. Ze denken dat Gert-Jan Utopia gaat verlaten. Hij heeft zijn geld al uitgegeven aan kleding en zou al 'afscheid aan het nemen zijn'. Of Cees en Jessie gelijk hebben valt te betwisten. 7 augustus is er zijn Motopia evenement waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Dus tot die datum blijft hij sowieso wel in Utopia. Dat hij wellicht genomineerd gaat worden en daardoor uiteindelijk Utopia moet verlaten zou in principe wel mogelijk zijn.

Ook het zakgeld verhaal waar Jessie negatief over Dominique praat komt nog ter sprake. Hij heeft Dominique er zelf nog steeds niet op aangesproken. Cees geeft ook al aan dat er iets niet klopt. Jessie weet zelf niet eens of het wel klopt waar hij Dominique van beticht. De bikini schijnt namelijk allang te zijn terug gestuurd waardoor hij niet weet of de BV het heeft betaald. Dat ze nu op het moment geen zakgeld meer heeft zou dus best waar kunnen zijn. Al blijft het dan nog wel de vraag wat ze met haar zelf uitgeroepen bonus heeft gedaan. Spannend allemaal hoor!

Wat dan weer wel leuk was gisteravond is dat Cees bij Rowena in bad kwam liggen. Zo hebben ze onder andere samen in bad liggen 'fietsen'. Foto's staan hier beneden. :-)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.