Gaat Cemal het uitmaken met Romy?! ~ Utopia Gekte

7/24/2016

Gaat Cemal het uitmaken met Romy?!

Liefdesproblemen in Utopia.

Cemal zit buiten samen met Rowena en Ramona op het bankje. Het is warm zat buiten dus ze zitten lekker in de schaduw. Cemal lucht zijn hart over zijn vriendinnetje binnen de poorten. Hij is boos dat hij van iedereen moet horen dat het kut met haar gaat, behalve van Romy zelf. Hij is zelfs zo boos dat hij overweegt om Romy te dumpen. ''Ik ga niet meer naar haar toe lopen, ik ben geen hondje'', besluit hij stellig. Hij is erg teleurgesteld omdat hij dacht dat het helemaal goed zat na wat gesprekken. ''Als je het over de duivel hebt'', zucht hij wanneer ze in beeld verschijnt. Romy komt naar ze toe lopen en Cemal staat inderdaad op om weg te lopen. ''Hij twijfelt. Hij denkt dat ik bij hem weg ga'', denkt Romy. Zowel Rowena als Ramona zeggen dat dat niet aan de orde is. Romy zelf snapt het niet. ''Ik heb vannacht een heel goed gesprek met hem gehad. Ik dacht dat het goed zat. En dan gaat er in zijn koppie iets niet goed en dan wilt hij weer praten. Ik zeg elke keer tegen hem dat ik niet weg ga. Elke keer moet ik zeggen schat maak je niet druk. Ik heb al gesprekken met hem 's nachts. Hij is hartstikke bang maar ik heb helemaal geen geheimen voor hem'', ratelt Romy.

Romy kan het niet meer verdragen dat ze iedere keer wanneer ze verdrietig is bij hem moet verantwoorden waardoor dat komt. Zo zit een relatie wat haar betreft niet in elkaar. Ze begrijpt er niks van en zegt altijd eerlijk te zijn richting hem. Daarom besluit ze om gewoon en sigaret te roken en hem maar even met rust te laten.  ''Het kan niet altijd gaan zoals hij wil. Ik zie het probleem niet zo goed. Ik kan mijn vinger daar niet zo goed op leggen. We praten iedere avond over hem en over ons. Hij wil zoveel praten. En dan vraag je het aan mij terwijl ik in mijn hoogste emotie zit. Dat wil ik gewoon niet''.

Uiteindelijk gaan ze dan toch de sigaret roken. En Cemal blaast binnen zijn stoom af met een potje darts.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.