Gaat Bas eend Face laten inslapen? ~ Utopia Gekte

7/27/2016

Gaat Bas eend Face laten inslapen?

Rianne VS Ruud.

Bas heeft wederom met de dierenkliniek gebeld om te vragen hoe het met Face gaat. Zo komt hij er achter dat Face een nieuwe kuur heeft die nog tien dagen duurt. Niemand weet nog hoe de eend daar precies op zal reageren. Er is zelfs kans dat de eend een blijvende hersenbeschadiging heeft opgelopen. De dierenkliniek vertelt Bas dan ook dat hij er serieus over moet nadenken of het allemaal nog wel zin heeft voor de eend. Een hersenbeschadiging opereren is ook geen optie, want dat is gewoon niet mogelijk. Ze kunnen daar niks aan doen. Het is dus even afwachten hoe Face gaat reageren. En in het slechtste geval moet Bas de moeilijk keus gaan maken om de eend in te laten slapen.

Bas zit teleurgesteld en sipjes op het rokersbankje. En later op de bank in de woonkamer. Het duurt even tot Dominique naar hem toe komt. Ze vraagt of hij een stukje wil wandelen. Hij heeft daar nu even geen behoefte aan, maar vind het wel fijn dat Dominique bij hem komt zitten.

Ook om een ander dier in Utopia is momenteel heel wat te doen, zij het wat minder ernstig. Rianne heeft namelijk een houten versie van de kop van Bender gemaakt. Deze wil zij graag gaan verkopen. Wanneer Ruud dit te horen krijgt is hij alles behalve blij. Het is 'zijn stier' die 'hij gekocht heeft' en waar 'hij verantwoordelijk voor is' en 'Rianne heeft hem met nog geen enkele vinger aangeraakt' et cetera et cetera. Uiteindelijk moeten onder andere Bas en Jessie er aan te pas komen om Ruud een beetje te kalmeren. Volgens Jessie gaat ze er heus geen duizend euro per maand mee verdienen. Het geld gaat volgens Rianne niet naar het dierenfonds toe omdat het eten ook gewoon door de BV is betaald.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.