Familiebezoek in Utopia voor Benjamin. ~ Utopia Gekte

7/24/2016

Familiebezoek in Utopia voor Benjamin.

Ruzie Jessie en Dominique.

Met een blij gezicht loopt Benjamin precies om twaalf uur 's middags naar de poort. Het is tijd voor zijn familiebezoek! Als eerste valt hij zijn vriendin in de armen en geven ze elkaar wat kusjes. Al snel daarna volgt de rest van zijn bezoek. Benjamin vertelt iedereen te hebben gemist en dat het lang geleden is. Naast zijn vriendin zien we ook twee vrienden en zijn moeder. Laatstgenoemde krijgt al meteen een compliment. Benjamin vind dat ze er goed uit ziet. En zij kijkt ondertussen haar ogen uit omdat er zoveel is bij gebouwd. Niet veel later feliciteert Benjamin zijn vriendin met haar contract. Ze werkt nu full-time. Tot aan de herfst is ze hartstikke druk en daarna gaat ze weer wat minder werken. Benjamin vertelt zelf ook een tijd echt zin te hebben gehad om hard te werken.

Terwijl Benjamin en zijn bezoek gezellig bijpraten zien we op de andere stream een discussie. Dominique en Jessie hebben een woordenwisseling die niet geheel vlekkeloos verloopt. Helaas valt er weinig van te volgen door de streamlocks. Het gaat in ieder geval over een beetje geld, waar beide bewoners gisteren ook al ruzie over hadden. Dominique wil een of andere 'bonus' er graag doorheen drukken, maar Jessie steekt daar een stokje voor. De ruzie blijkt van korte duur te zijn, maar ze komen hier ongetwijfeld nog eens op terug. Het familiebezoek is op dit moment verder niet te volgen. En op de andere stream is een drietal dames aan het sporten in de gym. Ramona, Rowena en Karin. Er valt van alles te beleven in de loods alleen krijgen we daar weinig van te zien. Later vandaag komt de familie van Jessie ook nog op bezoek.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.