Rowena informeert bij Ruud over Billy. ~ Utopia Gekte

7/25/2016

Rowena informeert bij Ruud over Billy.

Cees praat met Billy.

Eventjes geleden heeft Billy haar matras naar het cordwood huisje versleept. Daar las ze in haar eentje een boek tot ze haar tanden ging poetsen in de loods. Kort daarna loopt Cees met haar mee terug naar het cordwood huisje. ''Ik ga even hier liggen want vannacht kwam ik moeilijk in slaap. Ik lag wel te dutten maar het duurde eventjes. Dat gegil... Ik wil gewoon rust, dat heb ik even nodig. Ik ben gewoon moe'', legt Billy uit aan Cees. Ook Ruud gaat daar waarschijnlijk slapen vannacht, maar niet op hetzelfde matras. :-) Cees en Billy kletsen samen verder in het cordwood huisje over dingen als de markt. Op de andere stream zijn Ruud en Rowena weer bij elkaar. Laatstgenoemde kan het niet laten om toch nog even over Billy te beginnen...

Het valt Rowena namelijk op dat hij en Billy niet zoveel samen zijn. Ze is erg benieuwd of dat een bewuste keuze is van Ruud. Dat blijkt niet zo te zijn, maar hij ziet wel dat Billy nog liefdesverdriet heeft, en Ruud zelf heeft dat niet meer. Rowena begrijpt het en vraagt of ze het moeilijk vind om hun samen te zien. Ruud denkt van wel, maar maakt zich er blijkbaar niet zo druk om. Het is maar goed dat het gesprek daarna stopt, want Billy praat nu over Ruud met Cees.Ze geeft toe liefdesverdriet te hebben, in tegenstelling tot Ruud. ''Hij heeft het al verwerkt''.

Billy: ''Ik hoef hier absoluut geen relatie, maar ik hou wel van hem. We zijn familie. Welke vorm het ook gaat aannemen, ik ben er heel dankbaar voor. Natuurlijk zullen gevoelens de kop op steken. Daar kan je gewoon over praten. Hij geeft ook aan dat hij moet wennen en die ruimte geef ik ook gewoon. Ik ga niet aan hem trekken. (haha inkoppertje) Hij doet echt wel zijn best. Voor nu is het gewoon genoeg. En ik moet het zelf doen, ik ben degene die het nog moet verwerken. [...] Mijn moeder vind het heel fijn dat ik hier zit en dat ze mij nu kan volgen. Ze letten van alle kanten op me. Mijn zus en mijn broer eigenlijk ook''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.