Er is nog veel werk aan de winkel. ~ Utopia Gekte

7/29/2016

Er is nog veel werk aan de winkel.

De belangrijkste punten.

Ondanks alle sensatie op de vroege ochtend moet er ook werk worden verricht. Hoog tijd voor een centraal dus. Al moet ik nog even bijkomen van het wakker worden met een kussende Jessie en Billy...

- Allereerst gaat het centraal over de markt van overmorgen. Er moet nog veel gedaan worden zoals het snijden van de friet en het aankleden van het terrein. Ook benadrukt Victoria dat ze op hun eigen drankgebruik moeten gaan letten.
- Niemand mag een frietje komen halen bij Gina. Ze kunnen gewoon een broodje maken als ze honger hebben. Ook wil Gert-Jan dat ze gewoon kraanwater drinken in plaats van flesjes water.
- Rowena had van de week een gesprek met meiden van Free a Girl. Er komen armbandjes voor mannen en vrouwen, 10 euro per stuk. De opbrengst gaat naar het goede doel.
- Jessie vertelt na de markt alle facturen weer te gaan betalen. Ook krijgen ze wat terug van de belastingdienst.
- Ramona vertelt dat de merchandise weer goed loopt. Ook gaan Ramona en Gert-Jan samen de studio in. Gert-Jan schijnt te willen optreden als Michael Jackson en Ramona gaat hem ondersteunen. Last but not least heeft Ramona ene graffiti-artiest benaderd om de zijkant van de loods onder handen te nemen.
- Ramona zoekt naar een plek voor haar balletvloer. Waar ze de vloer ook neerlegt, bewoners lopen er altijd overheen en zetten er zelfs stoelen op. Daardoor raakt de vloer beschadigd.
- De kaartverkoop van Live in de Loods gaat erg hard. Ook de Italië dag van Cees wordt goed verkocht. "De evenementen zijn hot!", roept Gert-Jan blij. Rowena zegt dat 'Benji's Brein' ook echt een aanrader is. Dat is op drie september en zal beginnen met een broodbuffet voor het rode kruis. Lenny Kuhr komt deze dag als afsluiter een miniconcert geven. Kaarten zijn zoals altijd te koop in de webwinkel van de Utopia bewoners.
- We krijgen weer streamlock na streamlock tijdens het centraal dus we sluiten dit bericht bij deze maar weer af.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.