Een spannende strijd tussen Jessie en Bas. ~ Utopia Gekte

7/31/2016

Een spannende strijd tussen Jessie en Bas.

Wie is favoriet?

Er is een interessante ontwikkeling gaande online. Op UtopiaTV kan er weer gestemd worden op de favoriete bewoner. Sinds mensenheugenis staat Bas bovenaan met een ruime voorsprong op de rest. Echter is daar vandaag een bijzondere verandering in gekomen. Al sinds vanochtend weet Jessie de eerste positie namelijk vast te houden met ruim 22% van alle stemmen. En Bas staat nu dus tweede met 20% van de stemmen. Daarmee laten ze alle andere bewoners ver achter zich liggen. Want op de derde plaats komen we Gert-Jan pas tegen met 'slechts' 11% van de stemmen. Toegegeven, er kan nog de hele dag gestemd worden. Maar vooralsnog staat Jessie al de hele dag bovenaan.

Zelfs in Utopia is dit nieuws al terecht gekomen. En bij niemand minder dan... Jessie! Dit goede nieuws heeft hij alvast aan Dominique vertelt. ''Was ook wel te verwachten'', zei hij er nog bij. En grappig genoeg staat hij nu samen met Bas in Baas Beach. Hij zal ondertussen ook vast wel weten dat er een spannende strijd gaande is buiten de poorten van het beloofde land... Bezoekers van de succesvolle markt delen namelijk weleens informatie ondanks dat dit niet is toegestaan.

Wie is jouw favoriete bewoner op dit moment? Deel het met ons in de reacties.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.