Een nieuwe dag Utopia is weer begonnen. ~ Utopia Gekte

7/24/2016

Een nieuwe dag Utopia is weer begonnen.

Utopia ontwaakt.

Dag 936 van Utopia is alweer enkele uren van start gegaan. Omdat het vandaag echt zondag is starten de bewoners wat langzaam op. Velen hebben tot in de late uurtjes gezellig met elkaar gekletst, terwijl Ruud al vroeg in Droomland lag. In de nacht heeft er weinig bijzonders plaatsgevonden. Cees stond even op voor zijn routine en de Bed & Breakfast gast liep op dat moment buiten omdat ze een plasje moest plegen. Dit alles gebeurde rond 5 uur in de nacht. Anderhalf uur later zien we de eerste frisse koppies al verschijnen om op het rokersbankje te gaan zitten. Op het moment van schrijven is het alweer half tien 's ochtends geweest. De Bed & Breakfast gast geniet samen met haar zoon van het ontbijt dat Cees heeft gemaakt. Althans, haar zoon kan niet eten vanwege de nervositeit en mevrouw zelf neemt ook alleen maar een kopje koffie. Er was een reden voor, maar die ben ik even kwijt. Ze voelt zich een beetje schuldig dat ze het niet eerder aan heeft gegeven. Gelukkig komt het volgens Cees toch wel op vandaag wanneer zij daar naar vraagt. Het ontbijt had ook een lichte vertraging opgelopen. Het koffieapparaat deed het namelijk niet.

Wanneer de regie wisselt van camera zien we dat Billy en Jessie samen gaan sporten. De muziek staat hard aan in de gym. Billy begint met hardlopen en Jessie stapt vol goede moed op de fiets. Ondertussen zien we op de andere stream dat Rowena één van de uitslapers is. Desondanks staat ze wel voor 10 uur bij de koeien om die te verzorgen. Verder is het nog altijd een saaie bedoening in en om de loods. Bas en Dominique liggen bijvoorbeeld nog altijd in de caravan tegen elkaar aan te kroelen.

Dan maar even iets heel anders. Billy is zoals velen al weten net als Ruud weer terug in Utopia. Eergisteren kwam zij de loods binnen en daarmee is zij de 16e bewoner van Utopia op dit moment. Ze hoopt Ruud terug te kunnen krijgen, maar wat hem betreft heeft dat tijd nodig. Wel hebben ze elkaar al een knuffel gegeven, dus er is hoop. Als je Billy wilt steunen kan je op haar stemmen in de nieuwe favorietenpoll van UtopiaTV. Of je stemt op één van de 15 anderen. :-) Billy staat nu al op de 3e plek in de lijst. Bas neemt de koppositie in, gevolgd door Gert-Jan.

Denk jij dat Billy en Ruud weer een stelletje gaan worden binnen de poorten van Utopia?

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.