Dominique troost emotionele Billy. ~ Utopia Gekte

7/24/2016

Dominique troost emotionele Billy.

Vanavond kampvuur.

Een gesprek met Ruud is Billy even teveel geworden. Ruud liet haar weten vrienden te zijn. Meer zit er voorlopig echt niet in. Billy wil dat soort dingen liever niet horen. Volgens Ruud heeft hij het al verwerkt en Billy nog niet. Zij ging er vanuit dat ze Ruud nog wel op andere gedachten kon brengen, maar dat valt vies tegen.

''En maar doen alsof het goed gaat. Weet je wat het is. Als je 10 jaar gepest bent dan kan je mensen heel goed observeren. Je hoeft tegen mij niet te liegen. Wil je zo even kletsen'', vraagt Dominique. Billy vind dat aanbod heel lief, maar slaat het toch af. Ze is in het donker achter in de loods wat tranen de vrije loop aan het laten gaan. Na een kus en een knuffel van Do gaat ze weer over tot de orde van de dag. Uiteindelijk besluit ze om even een uurtje te gaan liggen. Ruud is veelal bezig met Rowena, ook op het moment van schrijven. Hij deed een poging om haar te laten schrikken. Zij grapt daarop dat hij het moeilijk vind om haar met rust te laten. 

Buiten liggen veel bewoners bij elkaar in de schaduw met een drankje of een ijsje. Gina laat weten dat er vanavond een kampvuurtje is. Jessie laat daarop meteen weten op tijd naar bed te gaan. Gina kan zich daar ook wel in vinden. Verder gaat het gesprek een beetje over koetjes en kalfjes. Jessie laat weten al 11 kilo te zijn afgevallen. Bij Romy is er juist 5 kilo bij gekomen. Elders op het terrein ligt Rowena al een tijdje in haar bikini brieven te schrijven.

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.