Dominique en Billy starten eigen kledinglijn. ~ Utopia Gekte

7/24/2016

Dominique en Billy starten eigen kledinglijn.

Bas vertelt over de eend.

Buiten hebben Billy en Dominique elkaar helemaal gevonden. We vallen midden in een enthousiast gesprek. ''Ik denk wel dat wij elkaar goed aanvullen'', laat Billy weten. Dominique is het er helemaal mee eens. Ze weet zeker dat ze een goed team gaan worden. ''Hier wil ik mij wel hard voor maken'', besluit Billy. Beide dames hebben grootse plannen en praten zelfs al over uitbreidingen naar accessoires. Volgens Dominique hebben ze binnenkort samen 300 euro als haar bonus er ook doorheen komt. Maar wat gaan ze nou precies doen? Een goede vraag, dus het is maar goed dat Bas die stelt. Hij zit er nu namelijk ook bij. Dominique vertelt dat ze een eigen kledinglijn gaan beginnen die ze combineren met kunst. Waarschijnlijk gaan ze deze lijn 'fart' noemen. Ook wel Engels voor scheet. Het is een combinatie van de woorden 'fashion' en 'art'. (Mode en kunst) ''Ik vind het echt een leuk idee'', herhaalt Billy nog maar eens. ''Ja, ik ook'', aldus Dominique.

Na dit enerverende gesprek komt er een wat minder leuk onderwerp ter sprake. De eend van Bas. Billy is erg benieuwd naar wat er nou precies is gebeurd. Bas legt daarom het hele verhaal uit van de vijver en dat er nu problemen zijn met zijn evenwicht. Bas overweegt om een onderzoek van duizenden euro's te laten verrichten. Hij is alleen bang dat ze hem dan alsnog niet kunnen helpen. ''Ik heb een chirurg benaderd en die is nu op vakantie. Daarna hoop ik hem hier langs te laten komen. Hopelijk is het een tijdelijke terugval. Ik ben niet bang, maar vind het gewoon vervelend voor beide eenden. Straks moet hij weer vanaf het begin beginnen. Hij heeft al twee keer opnieuw leren lopen. Als de arts zegt dat het goed komt, wie ben ik dan om te zeggen doe maar niet''. Billy vind het zielig voor Bas en natuurlijk ook de eend zelf. ''Het is gewoon verdrietig. Helemaal van jongs af aan, het is je kindje toch. Ik kan het mij wel voorstellen. Maar we gaan er gewoon vanuit dat het goed komt''.

Verder... Wast Gert-Jan de auto van het bezoek. En vermaakt Jessie zich kostelijk met zijn familie

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.