Dominique emotioneel dankzij complimenten. ~ Utopia Gekte

7/31/2016

Dominique emotioneel dankzij complimenten.

Een onwijs drukke dag.

Het is 19:00 geweest en dat betekent dat de markt officieel tot een einde is gekomen. De kramen worden weer leeggehaald en alles moet naar de poort worden gesjouwd. Het is soms een gedoe omdat veel bewoners nog altijd erg druk aan het werk zijn. Daardoor kan niet iedereen direct komen helpen met sjouwen. Dat zorgt voor lichte irritatie bij Dominique. Echter kan haar dag waarschijnlijk niet meer stuk. De omzet van deze markt moet enorm zijn. En het was ook nog eens een hele succesvolle markt volgende de standhouders én de bezoekers. Dominique krijgt onwijs veel complimenten gedurende de dag. Net ook weer van drie dames die helemaal gekleed zijn in Hippie stijl. Ze overvallen Dominique met zoveel complimenten dat ze er zelfs een beetje emotioneel van raakt. ''Ik moet ook denken aan mijn moeder die dit ook ziet. Ze kijkt de hele dag. Ik ben ook echt trots op mezelf'', laat Dominique weten.

Bij Baas Beach is het om 20:00 nog altijd ontzettend druk. De after party vind daar namelijk plaats. Het zonnetje schijnt lekker en de sfeer zit er goed in. Met de muziek en drankjes er bij oogt alles erg gezellig. Jessie is al de hele dag achter de bar te vinden daar en maakt de ene na de andere shake. Dominique loopt ook nog constant van hot naar her. Als ze het ene klaar heeft vraagt een ander weer om iets nieuws. Zo moet Anthony bijvoorbeeld kleingeld hebben. Do denkt dat er in Le Luifel wel genoeg zal liggen, maar daar ligt dus bijna niks. Wat op zich best apart is aangezien ze daar per se met contant geld wilden blijven werken. En het nog nooit zo druk geweest is als vandaag...
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.