Dominique drukt op de toeter. ~ Utopia Gekte

7/28/2016

Dominique drukt op de toeter.

Spoedcentraaltje?

Het is bijna 4 uur 's middags en de toeter gaat af. De groep moet bij elkaar komen omdat Dominique blijkbaar op de toeter heeft gedrukt. De samenwerking tussen de vrouw van de aankleding en de bewoners is om niet nader te noemen redenen gestopt. Dominique zegt die keuze te hebben gemaakt in het belang van Utopia. Er moet dus (weer) een herindeling worden gemaakt van het terrein. Ook moeten ze dingen bestellen om de markt toch nog leuk aan te kunnen kleden. Do vraagt hulp van de bewoners om bijvoorbeeld een lounge hoekje te kunnen maken en dergelijke. Alle bewoners dragen meteen allerlei idee├źn voor dus dit moet wel goed komen zo te horen. Rianne kent nog wel iemand die spullen aan kan leveren, maar Dominique heeft liever geen nieuwe samenwerking. Dominique wil er niet inhoudelijk op in gaan, maar ze is wel geschrokken van ''hoe mensen soms zijn''.

Rowena stelt Dominique gerust. ''Het is al een groot succes, het hangt niet af van drie lampionnen. Ze krijgen hun belevenis heus wel. Peace, love and happiness''. Dominique biedt nog even haar excuses aan omdat ze zo afwezig is. Dat komt omdat ze zo druk is met dingen regelen. Het centraal is inmiddels alweer afgelopen. Dit is alles wat ze even wilde delen met de groep.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.