Dominique breekt en kan de druk niet meer aan. ~ Utopia Gekte

7/30/2016

Dominique breekt en kan de druk niet meer aan.

Romy en Ramona doen wel behandelingen.

De rapen zijn weer gaar in Utopia. Maar eerst gaan we nog even terug naar het begin van de middag. Er is namelijk wat gebeurd waar nog niet over geschreven is.

In het centraal laatst hadden Ramona en Romy afgesproken dat ze geen behandelingen meer geven tijdens de aankomende markt. Ze zouden het namelijk alleen maar 's avonds tijdens de after party kunnen doen omdat Dominique beide bewoners overdag hard nodig heeft. Nu zegt Ramona echter dat ze toch wel de behandelingen gaan doen overdag. Romy snapt er helemaal niks van, zij weet niet beter dan dat het niet door zou gaan. Geen paniek, het gaat dus wel door. De dames gaan dus hard aan de slag om een leuk roze plekje te creƫren voor morgen. Romy gaat nagels lakken voor 3 euro en Ramona gaat 'touch-ups' met make-up doen.

Snel door naar waarom de rapen gaar zijn. Dat heeft ook met het bovenstaande te maken. Dominique heeft blijkbaar - buiten het centraal om - toch goedgekeurd dat Ramona en Romy dus behandelingen gaan geven. Jessie is daar ook achter gekomen en ging op onderzoek uit. ''Ik ben naar haar toe gegaan en heb aangegeven dat het niet gaat lukken. Omdat we afspraken gemaakt hebben. Zij geeft aan dat jij naar haar toe bent gegaan na dat hele gezeur en alsnog hebt gezegd dat je haar een plekje wilde geven'', zegt Jessie tegen Dominique. Ze geeft toe dat gedaan te hebben. Dat had ik toen ook gezien op de livestreams en dat aanbod werd afgeslagen omdat ze geen behandelingen meer wilden doen. En nu opeens willen ze het wel weer, dus ik snap er zelf eerlijk gezegd ook niks meer van. Waarschijnlijk hebben ze het er later nog eens over gehad en hebben ze toen besloten om dus wel weer behandelingen te geven. Jessie snapt niet waarom er afspraken gemaakt worden terwijl ze niet worden na gekomen. ''Mij interesseert het niet! Als jij die strijd aan wil gaan met Ramona, be my guest! Mij maakt het niet uit! Als je het niet erg vind ga ik nu weer verder met de markt'', schreeuwt Dominique. Jessie dwaalt mopperend af en Bas loopt naar Dominique. Ze trekt het niet meer en barst in tranen uit. Ze wil de markt de volgende keer niet meer doen, ze vind het niet meer leuk. ''Iedereen is alleen maar boos op me, de hele dag door! Ik word hier gewoon agressief van!'' Ruud staat er ook bij en geeft aan dat Jessie niks te vertellen heeft. ''Hij wil gewoon nog even het baasje uithangen. Het gaat hartstikke goed joh''.  

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.