Dominique baalt en Cees geniet. ~ Utopia Gekte

7/25/2016

Dominique baalt en Cees geniet.

Hippie groepsfoto.

Dominique en Bas knijpen er even tussenuit en lopen richting Baas Beach. Do is nog steeds hartstikke boos vanwege alles wat er tijdens en na het centraal is gebeurd. Ze baalt er van dat er nu een geldsfeer hangt om iets wat super positief bedoeld was. Bas begrijpt haar helemaal. ''En dan ook nog zoveel discussiƫren. Zo zonde van de tijd''. Zodra Dominique de 'f*cking bende' ziet bij Baas Beach besluit ze om toch maar weer naar de loods te lopen. Daar gaat ze achter de computer om facturen te betalen. Ze moet iemand achter de computer vandaan halen want alle computers zijn bezet. Ook zet ze Ramona meteen aan het werk. Er moeten twee shirtjes worden gemaakt met de tekst 'fotograaf' in het roze. Daarna biedt ze toch nog even haar excuses aan bij Ramona. Dat kan zij wel waarderen. Bas gaat ondertussen op zijn gemak door met het opruimen van Baas Beach.

Op het rokersbankje is het nog altijd Jessie die zijn ongenoegen blijft uiten bij iedereen. Net binnen nog bij onder andere Victoria. En nu bij Billy onder het genot van een shaggie. Iemand die zich afzijdig houdt van alle problematiek in Utopia is Cees. Hij is liever alvast bezig met het voorbereiden op de groepsfoto. Daarom loopt hij al helemaal in hippiestijl rond door de loods. Van Romy krijgt hij nog even een andere zonnebril om de look af te maken. Hij is zichtbaar aan het genieten van de aandacht en complimenten. Ook andere bewoners zijn om half drie steeds meer bezig met omkleden voor de groepsfoto.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.